22222234567898765432 massa siffror

Dålig uppdatering av mig. Ska bli bättre nån dag men den dagen är inte idag.


Du är allt för bra vännen.

Hard work work

Hinner inte skriva så mycket nu. Håller på och gör mig i ordning för att ta en sväng in till Sala och träffa Veriz :D ska bli mys!

Nu är lovet slut kan man i stort sätt säga. Är inte ett dugg taggad på skola. Men det går ju snabbt ändå eftersom det känns ju inte om det var så länge sen det var jul. Så går vi mot ljusare tider nu! Kommer gå fort till sommaren. Det uppskattas. Dom två senaste dagarna har varit två riktiga vår dagar, gudomligt skönt.
Nu måste jag fortsätta med det andra så jag kommer iväg nån gång!

Chao


Slickedickprick

Onsdag idag. Halva lovet har gått, känns sådär. Har iallafall tagit mig upp till Dalarna efter allt skit som min dag innehöll. Börja med tjaffs med UL:s jävla fitt chaufför. Biljett automaten trasig. Gick till caféet och skulle fixa biljett där. Då funkar inte deras fucking kortläsare. Sen på toppen av allt så var tåget försenat i 40 minuter. Tog mig 3 jävla timmar att komma upp till Borlänge! Men när jag väl kommit upp så drog jag och mamma och käka på Max sen en runda på Kupolen. Något positivt med den dagen iallafall.

Idag var vi in och fika i Rättvik. Kolla lite på stan sen hem och åt sallad. Tog en sväng med sparken också. Körde mamma lite och hon skrek ju inte alls där i nerförsbacken ;) hahah jag höll på att dö! Det dåliga med dagen var att jag har insett att min kamera som jag fick i julas är helt stendöd. Skapligt lack på det. Får skicka in den på lagning bara. Nu ska jag fortsätta mysa lite med mamma!

Juste! Jag kom på att jag har ätit väldigt mycket skitmat den senaste veckan. Förra onsdagen åt jag på Max två gånger. Torsdag åt jag vanligt. Fredag åt jag en kebab. Lördag blev det grekiskt hämtmat. Söndag blev det Donken. Måndag en kebab igen och igår var det Maxdax igen. Jag spyr på mig själv nu när jag tänker hur mycket det är..

Mys nu! Chao


Seventeen

Dåligt med inlägg igen. Men just nu har jag sportlov. Så jävla skönt om jag får säga det! Jag har hunnit fylla 17 bast och vart i stockholm hos syster. Hade mysigt som fan.

Men just nu håller jag på och packar för jag ska med 12 bussen till sala för att sen ta 13.01 tåget till Borlänge och stugan. Skriver nått där uppe skulle jag tro! Chao


Jag saknar Danmark!

RSS 2.0