Hahah

Jag ska nog börja med lite saker som blev fel i förra inlägget! Det ska stå 16 år och inte 1 år sen 6. Det kan misstolkas, vilket jag själv gjorde nu när jag fick se det. Usch! Och att hon låg och klämde lät ju inte så mysigt heller, men det glömmer vi nu!

16 år nu och just idag, just IDAG, bröt jag av min första alvedon helt själv. Erkänn lite coolt? Jag är stolt iallafall! Aja, åt mat med mammsen och pappsen hemma hos pappsen. Sen sprang jag till mamma och hämta lite grejer sen vidare till Hanna för sminkning. Drog vidare till Ebba sen. Riktigt roligt var det till en början. Sen vet jag inte riktigt. Sett bilder på Mallan och mig som jag inte vet vart/när/hur dom togs? Läskigt det där. Jag gick iallafall ut med frida och mös ;) sen stack vi till lanet men blev inte insläppta.. Och jag mådde skit så jag drog hem till pappa. Gick och lade mig och somna direkt! Upp kl sex på morgon och in på toa.. Vidare till mamma för att hämta kläder sen ner 20 över 7 till ica för där står Kajsa och Kajsas morfar och väntar. Sen hämta Biran och in till stockholm. Shopping och lite sånt.

Nu tappade jag suget på det här skiten. Jag är 16 och hade en super bra dag så nu räcker det! Puss på ...
hihi ****Ler**

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

För cirka 1 år sen6 låg min mamma på BB i uppsala och klämde. Alla klagar över smärtan men tänk vad dålig denna värld skulle vara om inte inte legat där! hahah ;)

16 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!! :*

Nu blir det frukost!
940223


22 februari

Imorn är ingen vanlig dag för då är det min födelsedag! ;)

Har inte bloggat på länge och jag tänkte jag skulle göra det nu när viran nämnde saken. Mitt rum är typ klart nu iallafall. Ska bara upp nån spegel och några tavlor. Sen är det klart!
Kommer inte ihåg allt som hänt sen sist men jag, frida, kajsa, ellen och viran var in till Uppsala och kolla på bio och fira viran (som busa). Blev att titta på snabba cash. Den dög väl men drygt att den var så lång för jag var så jävla trött. Sen har jag ju vart i Leksand med Wessberg och kolla på hockey. Det var ju inte den bästa matchen men det var roligt iallafall!
Syster min har lämnat mig här hemma ensam för att vara i Thailand i typ 3 månader. Nu ska vi komma fram till det roligaste av allt..

Idag vid klockan sex mötte jag upp Hanna, Malin och Jp vid ica, så gick vi till wärdshuset. Vi firade mig lite i förskott :D Åt kebabtallrik som var hur stark som helst. Och cola har nog aldrig vart så gott som det var just idag. Aja, nu till det bästa, fick en tavla av dom med oss på som var hur fin som helst! Ramen älskar jag. Bilden var jag inte vackrast på men det skiter jag i. Den var bäst! Och nu ska den upp på vägen bredvid sängen ♥

Nu ska jag gå och knarka alvedon för jag har sjukt ont i magen. Hoppas det släpper tills imorn för jag har blivit fett taggad på kvällen hos ebba nu igen!  Hörs :*


I love you!

Bara för att jag är cool och fortsätter att blogga

Som sagt.. rubriken talar för sig själv!

Nu var det ett tag sen man blogga. Orkar egentligen inte men kan ju inte svika ALLA mina läsare, haha! Klockren som man är. Just nu sitter man med massa kartonger runt sig och väntar på att få flytta in i nya rummet. Lasse håller på och tapetserar det. Kommer bli så snyggt. Sen ska en ny tv in på väggen. Så då blir allt perfekt!

Vart flytt igår då. Gick första lektionen sen sprang man hem och hjälpte till. Flöt ju på ganska bra, och jag är ju ganska stark om jag får säga det själv ;) typ biff lr nått? Aja, sov hur jävla skönt som helst i natt. Ont i kropp och rygg efter allt bärande.

Fredag♥

Nej nu ska jag kila och kolla hur det går med mitt rum. Hörs!

RSS 2.0