We can

Vad är sanning? Är det när du ser in i mina ögon och svär att du aldrig ska försvinna?
Om det är sanning så höll du inte vad du sa

Misémo


I just need a bit more time to get you off my mind.

Um bra rosé

Smulgrejen som är på rabarberpajen är nog det bästa jag vet. När det är lite bränt och så med lite vaniljsås. MUMS!

Nu blir det sista natten i stugan. Jag vet inte när jag kommer upp hit igen. Jag vet inte ens om jag någonsin kommer upp hit igen. Saker och ting är oklara och förblir oklara också. Men jag fortsätter att ha mitt leénde på högsta nivå.. Godnatt allihopa


I just need a bit more time.
Wanna hold you in my arms tonight.
I can't forget those bright blue eyes.
Can't forget the moment they met mine.
Please turn back the time.
Onsdag

Tiden bara rullar iväg! Imorgon åker jag hem till lilla heby. Då måste jag åka och hämta min mobil som har vart på lagning. Skulle ha köpt kamera också men hittar ingen och jag har inte råd. Kommer väl inte ha det sen heller. Får helt enkelt önska mig en i julklapp. Jag vill ha min gamla kamera!

Igår var mamma och jag som sagt in till Rättvik och kolla på crusingen (stavning?). Tycker inte det var nå speciellt. Mest massa kärringar som kommit in i 40-års kris. Sitter och super och typ raggar på allt och alla. Ska inte prata om kläderna dom hade. Såg nästan horigt ut tycker jag.. Sen finns det dom där familjerna som lever in i de. Dom tar på sig riktiga 50-tals kläder och åker runt med bilen. Det är dom det är roligt att titta på. (och alla små töntar som ligger och spyr vid 8). Annars var väl allt mysigt.

Ikväll blir det mys med mamma. Ska börja grilla nu och så blir det en god sallad till de. Sen blir det rabarberpaj och vaniljsås efter det. Skriver kanske ikväll igen. Hörs!


CCW

Sjukt skönt väder det är!

Just nu har jag gjort en sallad som jag ska äta. Sen måste jag börja göra i ordning mig för runt 4 sticker vi. Måste fixa håret och sen något jag kan ha på mig. Vi får se hur det blir. Nu väntar min sallad!

Nu sitter emmapemma på flyget till Thailand..

Augusti månad

Nu är det redan augusti. Eller det har väl varit et några dagar men kom på idag att det verkligen är AUGUSTI nu?! Var tog sommaren vägen? Känns som vi nyss satt och planera vårshowen. Sommaren går alldeles för fort och jag spenderar alldeles för mycket av den tiden på ingenting. Jag har seriöst inte umgåtts nånting med kompisar känns det som. Jag har typ sett Alva en gång. Det var på flotten. Aja, saker och ting förändras.

Som sagt, fortfarande uppe i stugan och jag njuuuuter. The Baseballs spelas på radio dalarna hela tiden ;) kan saker och ting bli bättre elr?! Ja en sak. På Dalhalla spelade dom idag. Var jag där? - Nej. Varför? - Jo jag fick 3 jävla dagars lön som låg på 1100. Jag trodde liksom jag skulle få mer men nej, jag måste vänta till den 28 augusti. Då får jag resten. Så just nu har jag inte råd att se dom. Vilket suger så jävla håååårt!

Mitt liv går aldrig under, det blir bara starkare och starkare.

Nej jag ska väl ta och göra mig i ordning för sängen. Blir en lång dag imorgon. Mamma och jag drar på Classic Car Week. Får se hur det går. Det blir nog bra.


Mamma har slutat svara så det betyder att Frida är min sista utväg. Hörs!


Frustration

Jag kan inte förklara min känsla just nu. Man gör inte såhär, det är inte normalt!

Ut och få lite färg nu.

RSS 2.0