5 days

And I will be strong.
Even if it all goes wrong.

Ikväll kommer det oväntade att ske

Nu är det typ lite mer än en vecka tills jag fyller 17 jävla år. Känns overkligt på nått sätt för då är det bara 1 år tills man blir myndig. Jag vill fylla 18 för då får man körkort osv men ändå vill jag vara omyndig eller vad man säger. För jag klarar mig fan inte utan mamma och pappa. Så stanna tiden nu skulle vara helt okej känner jag.

Ikväll blir det att dra hem till Sofia och parta lite förhoppningsvis. Mådde skit igår och trodde jag fått magsjukan men känns bättre nu så får väl se. Men nu blir det en dusch för jag känner mig jävligt äcklig från igår. Hörs!


06/02-11

Idag är det ingen vanlig dag för det är bästa Veriz födelsedag. GRATTIS! Du ska veta hur glad jag är att du går bygg för det skulle fan inte vara detsamma utan dig. Skulle inte alls skratta så mycket som med dig. För RL är ju inte den skämtsamma typen ;) men som sagt, hade inte du gått där hade jag vart mobbad ensam så det är skönt att du är med mig! Jag är sämst på att skriva fina saker och jag har inte haft tid och skriva upp allt i Word först du vet, haha så det blir lite dåligt, men förhoppningsvis vet du vad jag tycker om dig! Puss :*


Bara för att du ser sådär lite smått gullig ut.


Sen måste jag gratulera Wessberg som fyllde 16 igår!Igår var det Viran som gällde! Skulle fira hennes dag. Folket var jag, viran, frida, sofia, kajsa, johanna, ellen och rebbi. Käka sallad och prata för det mesta. Dansa och sjöng lite sen hände inte så mycket mer. Roligast på hela kvällen var nog när vi skulle sova. Ringde till Heta Linjen och ja det går inte att förklara. Lyssnade på inspelningen och jag börja skratta skitmycket när jag var ensam hemma. Det förklarar nog en hel del. haha! " jag ligger i sänghen ". Skön! Tack för den här kvällen tjejer och fler ska det bli! Bilder kommer sen om Sofia lägger upp på face ;) chaaaaao


04/02-11

Idag är det ingen vanlig dag för det är våran Elviras födelsedag! Grattis så jävla mycket älskling♥
Nu är det bara 1 år kvar sen går vi mot nya äventyr och lite mer farligare ;)
Vi har känt varann sen barnsben och vi ska sitta med varann tills döden är kommen. Inget ska få skilja oss åt gumman. Du är allt för bra att ha!


Jag älskar dig Elvira!


Februari

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.

Idag har det vart en sån här höjdar dag. Har legat i sängen i fosterställning i princip hela dagen. Har så in i helvete ont i magen så ingen skola blev det. Får se hur jag gör imorgon. Känns det såhär blir det till att vara hemma då med. Ringde läkarn idag också. Fick tid på alla hjärtans dag. Hoppas innerligt att dom hittar något och gör något åt det för jag orkar inte med det här snart. Får hoppas det lägger sig till lördag iallafall.

Slå på solsidan och försöka sova nu. Chao

RSS 2.0