17/01-10

Jag hatar fucking jävla söndagar. Man orkar inte göra ett skit på dom. Och man har inte lust att göra nått heller. Inte jag iallafall. För 3 år sen älskade jag söndagar. För det betydde oftast bio klockan 19, sova med jp, pluggga spanska med jp och ligga uppe aslänge och prata om allt och inget. Och sedan upp tidigt för att äta frukost och fixa sig. Varför går jag inte på bio nu? Varför pluggar jag inte spanska? Vad är det som har gjort så allt förändrats så? Det är saker jag inte vet. Kommer aldrig få reda på svaret heller. Vad är det som ändrats på dom här 3 åren? Saker förändras varje dag. Antingen så ser man det inte.. Lr så vill man inte se det. Jag tror att nör mina problem kommer, så vägrar jag inse att de är verkligheten. Jag tror att jag vill ha det som när man var liten och allting ordnades efter nån dag. Var man osams med nån så skrattade man lite sen var det över. Återigen... Varför kan man inte skratta bort allt dåligt.

Nu har jag bara suttit här och skrivit en massa skit så jag missade I en annan del av köping. Det som är de bästa på min söndag. Aja, imorn är det måndag och då är det syslöjd första timmen som gäller. Det här blir säkert mitt sista inlägg för jag har aldrig nått intressant att skriva och sen blir det bara nördigt som de här inlägget. Och jag blir bara ledsen på nått konstigt sätt.

Hejdå bloggen!


Mor

- En Mor

En mor finns med från början som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar hon följer varje kliv.
Sen livets första måltid har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg utan krav att få tillbaka.
Hon tas så lätt för given som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad och sedd för den hon är.
I livets alla skeden förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika högt älskade
Mamma ♥

Vet inte varför jag skrev det där. Men tycker på nått sätt att texten stämmer, delvis. Eller så var det för att jag inte har nått intressant att dela med mig. 
Nu bär det av till pappsen för att hämta skridskorna till imorn! 

Måndag

Skola imorn. Helt underbart. Har saknat skolan som aldrig förr!

Idag vart det en tripp in till Uppsala med viran. Träffa på Malin och Ellen på gina. Mallans garv<3
Tog en tidig buss hem till lilla heby. Gick hem, låg och snacka en stund sen drog vi till gymmet. Har en ordentlig jävla träningsvärk så vart inte så mycket idag. Håller på och lägger in bilder på datan sen östhammar och så. Har inge mer att skriva.

Bara för att jag ser ut som en 8-åring på bilden..

Torsdag

- Life is too short so take the time and appreciate.

Nyss varit och gymmat med mamma. Har insett hur jävla svag jag är. Det är fan pinsamt. En 5-åring är starkare.. Men jag ska ju träna som fan nu så jag blir stark. Har ätit en sallad nu. Känner att mitt nyttiga liv funkar (förutom med malin). Nej. Det funkar inte när jag är själv heller. Åt godis när jag var i Östhammar. Så hon klarar sig nog bättre än mig skulle jag tro.

Som sagt.. Åkte till Östhammar i måndags. Gymmade tidigt på morgonen, sen hem och duscha snabbt och sedan vidare med bussen in till Uppsala. Var tvungen att vänta en timme på Östhammar bussen så gick på stan lite med mamma. Hittade min gamla parfym!! Har letat som fan. Dom ska typ ta bort den så jag köpte två st. Älskar den parfymen! Aja, Tog bussen som sagt till Östhammar. Cattis mötte oss där sen gick vi hem till dom. Satt oss och prata lite för vi kunde inte äta än eftersom Johan var påväg hem från jobbet i Stockholm, Tuva va hos farmor och Philip var ute och lekte " herren på täppan " med sina kompisar. Hade lust och springa dit. Tyckte ju den leken var as rolig när man var liten. Men jag visste inte var dom var sen är dom typ några år mindre så nej. Dom kom hem efter ett tag iallafall så då blev det mat. Fick chilli con carle (vet fan inte hur det stavas). Majs och böner.. det godaste jag vet! Cattis fick nå skratt anfall när hon fick se mig plocka ur allt. Men vem tycker om vita bönor? Inte majs heller.. Usch! Sov kvar där en natt. Tuva fick sminka mig. Bliv ju skitsnyggt. Bilder kommer sen kanske.

Aha, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska ner och ta kort på PC-tjänst. Ska tvinga med mamma för jag vågar inte gå dit själv. Ska också ner och titta på tapeter till mitt nya rum. Måste hitta några snygga för dom som är nu är äckliga. Det här vart ett långt och tråkigt inlägg.. Ska ner och köpa vindruvor nu! Hörde du de Malin? ;)

2/1-10

Nytt år - nya möjligheter.

Längesen jag skrev nått. Men har inte orkat. Lovet har gått för fort, är bara en vecka och lite till kvar sen börjar skiten.. men men, bara ett halvår kvar nu. Det blir bra. Mina betyg ska bli bättre som sagt.

Nyår hade ju sina bra och dåliga stunder. Hamna på fest i sala hos Doder. Lite stelt i början men det lossna ganska snabbt. Satt och mös mycket i soffan. Fick lära mig ganska mycket om judar.. haha! Hade kul iallafall, kommer inte ihåg alla som var där men. Lite innan tolv drog vi oss till torget. Trodde de skulle vara mer folk där men de var bara fjortisar typ. Drog hem runt halv ett.

Har glömt bort vad jag gjort hela veckan.
Igår vart det typ film hemma hos Alva med Malin. Kollade på nån "drama", malin grät och jag skrattade. Kunde verkligen inte gråta. Var inte en sån film. Lite sorgligt var den men inte så man gråter.
Ikväll mötte jag upp Malin och Jp på ica. Köpte massa frukt och sån gott. Gick hem och kollade på My sisters keeper. Älskar filmen. Gråter till den varje gång jag ser den. Men inte idag. Då skrattade jag. Måste va nått med Malin.. skrattar när hon gråter. Skulle jag kolla nu skulle jag gråta hur jävla mycket som helst. Efter den filmen drog vi ner till ica och köte ännu mer frukt för de tog slut. Sedan satt vi på The grudge 3. Tredje gången jag såg den och nu är den inte ett dugg läskig. Jo, jag röck en gång. Visste vad som skulle hända men blev ända rädd. Nu tycker jag bara hon ser konstig ut. Då är ettan mycket läskigare och The ring ännu läskigare. Aja, nu blir det bara långtråkig att läsa det här.

RSS 2.0