Midsommar

Var ett dag sen jag uppdatera lite om mitt liv ;)

Kan börja med att säga att det suger att bo i lägenhet. Iallafall pappas. Kommer typ inte in nån sol på balkongen. Man får typ ligga intryckt i ett hörn om man vill sola. Mammas är lite bättre men inte mycket. Jag gillade stället vi bodde på innan vi flytta. Litet, nytt, mysigt och man kunde ligga på en gräsmatta och sola utan att massa folk gick förbi. Saknar de måste jag säga..

Nåja, på kvällskvisten hann man ta en liten runda with tha firemäään. Alltid lika kul. Kom in med världens sötaste flätor som spreta ut åt två håll. Sötnosen.

Ska lägga upp några minnesbilder från förra sommaren men först måste jag skriva en sak som jag läste i Fokis senaste inlägg. Det handlar också om vikten och jag tycker hon har så jävla rätt. Som många säkert tycker. " Livet handlar inte om att räkna kilon, kalorier, att vara smal eller att vara fet. Livet handlar om att trivas och att njuta av det goda. " Så himla rätt!


Sommaren 2009



Danmark.


Småland.



Och den underbara klassresan!

Tiden går så jävla snabbt nu. Jag uppskattar alldeles för lite av det som händer. Istället uppskattar jag saker när det är för sent att visa.


Everything changes

100620 - jag älskar dig ♥

Vart man än vänder sig i dagens samhälle så är vikten i fokus bland alla ungdomar. Jag är sjukt trött på att höra folk klaga om det hela tiden. Jag vet själv att jag har varit den personen som tycker man är tjock, man slutar äta och man klagar över det hela tiden. Hur orkade jag? Jag är inte ens tjock. Jag ska vara glad för hur jag ser ut jämfört med vissa andra. Och vad spelar det för roll? Man är fin även fast man är lite " överviktig ". Jag orkar inte tänka på vikten. Jag står för att jag äter mycket onyttigt och jag står för att jag är lat och svag. Nu har jag bestämt mig för en sak. Jag tänker inte gå ner i vikt. För det vill jag inte. Jag tänker bara gå ut och gå mycket mer så jag får röra på mig och få motion. Jag tänker även äta mer. Men mer saker som är nyttigt, tex. Sallad till varje måltid. Jag har ingen anledning till att gå ner i vikt. Jag mår bra. Jag trivs med mig själv och med min kropp. Jag behöver inte vara helt perfekt och jag behöver inte ha en platt mage. Jag skiter i vad alla andra tycker om mig. Huvudsaken är att jag mår bra och trivs med mig själv. Jag tror fler borde inse vissa saker inom vikten..

Nu har jag låtit som ett stort jävla ego men det är så det är, och jag bryr mig ju inte om vad alla andra säger, right? ;)



Piss

Jag klarade mig nästan!

Hagel. Regn. Moln. Mörkt. Blött. Jobbigt..

Pissväder ute. Jag som skulle ut och gå min mil igen.. Har ingen lust att bli blöt. Ska försöka ta mig hem för att packa sen är det bara att sätta sig på moppen till Wessberg. Även om det är de här vädret. Mysigt!

24

Klockan är nu nästan halv sex och jag måste gå och lägga mig. Jag måste inse att jag inte klarar av att vara vaken ett helt dygn.. Det är 6.5 timmar kvar tills de och de räknade jag ur med mina fingrar.

Godnatt bloggen!

It's getting harder to stay

All I needed was the love you gave.


Torsdag

Idag har det varit världens mysigaste dag! Emma och mamma var lediga från jobbet så det har varit soft för dom. Dagen började med att mamma stog och gjorde skräckljudet och låtsades hålla i en kniv, haha! Då gick hon och Emma ut å gick med gammelhunden medans jag fortsatte att sova. Runt tolv vaknade jag igen och då gick vi ut på balkongen och åt brunch ;) åt en sallad. Sen låg man kvar där ute till nästan halv tre. Det var så himla mysigt! Gick in och fixa mig sen gick jag och fixa rabarber sen ner på ica för att handla lite. Skulle köpa en melon också men feg som jag är vågade jag inte ifall pengarna inte skulle räcka. Kommer ju ihåg hur det blev för mig och Jp en gång i tiden. Hem och åt asgod mat med mamma ute på balkongen. Sen låg vi där igen ganska länge. Mamma tyckte jag var så lat så vi gick ut och gick en gång till. Gjorde as ont i röven från i tisdags men det blev skönare sen.. Nu ska jag ta och äta mammas goda rabarberpaj!

Och imorn blir det att mysa mmed wessberg!!!! :D:D:D:D

Tisdag

Vårt sommarlov har bara och jag har redan tröttnat. Det finns inte ett skit att göra och det är bara pissväder ute. Alla jobbar och när jag väl börjar jobba då är dom andra lediga.. nice!

Jag ska försöka spara in lite pengar så jag kan åka och shoppa snart. Har sett massa grejer jag bara måste ha! Jag hinner typ inte blogga nått nu för jag ska ner på ica och köpa godis för jag ska kolla på fotboll. Måste bara säga att igår var jag ute och gick en mil as snabbt.. så idag har jag värsta träningsvärken. Älskar't

Hejdå

Heby Skola

Just nu sitter jag och gråter som fan. Kollade på Marthinas filmgrej hon gjort från novellmiddagen med bilder. Jag har hatat heby skola dom senaste åren men nu vill jag verkligen inte sluta. Och alla människor jag hatat och aldrig mer vill se vill jag fortfarande träffa. Förutom en. Men det är inte bara det som gjorde mig ledsen.

Jag känner en viss saknad just nu..


IMORGON/GODNATT

Jag kom på en sak idag. Idag kunde jag blivit världens lyckligaste person.. men vet ni vad? JAG ÄR REDAN DE!!!

Imorgon är det skolavslutning som gäller. Jag ska försöka hålla tårarna inne. Det har jag gjort i 2 dagar nu och det har ju gått som det gått. Jag har iallafall målat klart naglar, duschat, rakat benen och smort in hela mig. Skönt. Nu är det bara på med klänningen och fixa håret. Fast jag vet inte hur jag ska ha det. Blir väl att et hänger rakt ner som vanligt. Men jag ska försöka komma på nått bra.
Nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar upp imorgon. En sak bara..

9a, jag älskar er! ♥

Lite damp

Idag är det onsdag. Om 2,5 timme blir det furuvik med alla nior ♥ det är det sista vi gör tillsammans. Jag trodde inte det här skulle hända mig men jag börjar få ångest inför fredag. Vill inte lämna alla underbara människor!

Aja, nu ska jag fixa lite sen ska jag dra hem till Agnes & Alva. Ska sällskapa lite med dom innan vi drar ner till skolan.

UNT fittorna har förstört min morgon kan jag bara säga. Dom tog bilder igår och frågade hur gammal jag var och vad jag hette. Idag när mamma ringer skrattar hon och säger åt mig att kolla på UNT.se. När jag kommer in får jag se att dom skrivit Emma Larsson. Sjukt irriterande. Ännu mer irriterande eftersom jag blir kallad Emma 24/7. Nej nu skiter jag i dom och sätter på musik på högsta volym och taggar för en mysig bussresa ;)


Sometimes...


Tisdag

Nu är vi inne på sista veckan i Heby Skola. Måndag var vi lediga och idag är vi lediga. Imorgon börjar vi klockan 2 och då sticker vi till Furuvik. Alla nior. På torsdag är det städning av skåp och lärarmatch sen på fredag SLUUUUTAR VI!!!!!!!!!!!!!!!

Idag vaknade jag av att mamma ringde och ville äta lunch tillsammans med mig. Så vi bestämde att vi skulle göra det runt 1. Runt halv 1 ringer pappa och säger att jag och en kompis ska komma till skolan så SVT Rapport får filma och ställa några frågor. Ringer Jp - nej. Ringer Malin - svarar inte. Ringer Joel - Nej vafan, jag har ju jobbar kläder! Besviken på honom.. haha. Jag gick iallafall mot skolan och mötte Jp. JAG BAD PÅ MINA BARA KNÄN men hon sa ändå nej den powerwalkarN. Så jag fick stå där på skolgården själv. Ann kom ut och ringde Madde som ringde till My men dom kom efter så jag hann bli klar. Det var kul men pinsamt och jag kan inte prata svenska. Det är vad jag lärt mig idag.

Nu hoppas jag på färgning av hår. Bye


ånger

Jag sitter och bölar som en liten barnunge just nu. Har läst igenom Wessbergs blogg. Från allra första början. Saker hon skriver. Folk som kommenterar. Det är fint och det är saker som får mig att minnas. Jag älskade det som hände just då men nu inser jag bara mer och mer vilken idiot jag var. Jag ljög för alla mina vänner. Det gör ont när jag tänker på det. Jag är trött och jag kan inte sluta grina.

Hejdå


RSS 2.0