En liten flicka som lämnat oss föralltid

Hela den här helgen har vart helt jävla värdelös. Det enda jag tänker på är att det är skola. Jag kommer ha så jäcla tråkigt. Ingen Vera. Inga skämt. Inga äpplen. Inget skratt. Det känns jobbigt. Låt dom här dagarna gå snabbt, snälla.

Vaknade upp vid halv 1. Datan på magen och Disney Chanel i fulll gång. Det är så det ska vara. Det är då jag mår som bäst. Speciellt när dom visar dom gamla programmen. Man känner sig så liten då. Då finns det inget att oroa sig för. Mamma och pappa fixar allt. Det är väl så det är? Iallafall när man är liten. Jag vill vara liten igen. Jag vill kunna sätta mig i mammas eller pappas knä och gråta ut och alltid få höra att det löser sig. Då bllir allting bra igen.
Nog om det. Ska in i duschen nu så jag är klar när viran kommer till heby. KEBAB DAGS!


...

Tre skeden i livet

Sitter och tittar på nå jävla fighting program nu. Såg på det för första gången när Emma och Jocke var här. Sen såg jag de igår när Jockes tränare var med. Det är fan ganska intressant att se. Roligaste är nog när dom blir knockade och när dom blöder så det är blod överallt :D haha. Ska titta på några fighter till sen får det räcka. Mitt huvud tar knäcken ur mig. Tur man får en extra timme!

GODNATT

PERHAPS PERHAPS PERHAPS

KUK


Resultat av världens bästa fredag

Namn: Elin Larsson
Piercingar: Inga. Öronen?
Tatueringar: None.
Längd: 1.60
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brunt.  
Är du kär i någon: Nej.  
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland.
Tänker du på att ta självmord: Nej.
Dricker du alkohol: Har hänt.
Röker du: Nej.
Vilket shampoo använder du: Nått från apoteket och Barnängen. 
Vilken parfym använder du
: Puma.
Vad är du rädd för: Spindlar. 
Gillar du att tvätta: Hahah ja.  
Gillar du Berg-och-Dalbana
: JA.


Senaste:

Film du hyrde: Case 39, SOM VI ALDRIG TITTA PÅ.
Film du köpte: Kommer inte ihåg.  
Låten du lyssnade på: Living on a prayer - Looptroop Rockers

Personen du ringde: Pappa.
Tv program du tittade på: Andra Avenyn.
Personen du tänkte på: Farmor.


ANTAL..

Gånger du varit kär: En gång.

Gånger ditt hjärta brustit: One time.

Hjärtan brustit på grund av dig: Två kanske? Beror på vad den ena tycker.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Hur ska man ha koll på de?

Ärr du har på kroppen: 1 på båda knäna, 1 på båda händerna, 1 på låret, 5 på vänsterarmen.


SENASTE..

Personen du fick mail av: Calle Spång.
Personen du fick brev av: H&M.
Personen du fick sms av: Vera.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Long time ago.

Saken du köpte: En punchrulle.
Vad har du gjort idag: Vart i skolan.
Var det kul: Jadå.

Hur tidigt stiger du upp: Runt sju.
Gillar du att slåssNej.
Vad ska du göra idag: Mysa och kolla film.
Är du seriös: Ja det tror jag väl.
Vad är du allergisk mot: Gluten, hästar, marsvin, kaniner och sånt skit.

Var har du ont: Ryggen.
Använder du hårspray: Ibland.


Gräset är allrid grönare på andra sidan

Känner att saknad är det som tar mest plats i mitt liv just nu. Saknar allt för många och allt för mycket gammalt. Vissa värd det andra inte. Det är allför jobbigt att sakna någon. Tar för mycket kraft och tårar.


Det är fler ord än man kan räkna

JUSTE!!!!

Jag måste ju be om ursäkt till Vera. Jag råkade ju göra så hon slog i bakhuvudet i soffkanten. Det skulle kunna orsaka ett epilepsi anfall eftersom hon haft hjärnskakning och slagit i det ett antal gånger efter de... Nöjd? ;)


I moved up and I you moved down

Är så sjukt jävla trött så kommer inte bli nå långt inlägg..

Idag var det skolan som vanligt. Engelska, Matte, Svenska och Idrott. Så jävla skönt det var med Idrott. Jag hade konstigt nog mycket spring i benen. Tycker jag gått upp hur mycket som helst och lata ner mig men tydligen inte. Skönt kan man ju verkligen säga! Imorgon är det matte prov som står på schemat. Kommer nog gå bra. Känns som det sitter iallafall. På kvällen blir det mys med mammi och gordon. Pappa är och bowlar så därför får hunden vara med.

Nej nu får det bli att borra tänderna sen dejta sängen med *P*,,,,,,,, HIHI


Ibland visar det självklara sig att inte vara lika självklart

A few questions that I need to know.
I need to know what I've done wrong.
Was it that I never paid enough attention?
Did I never treat you right?
Did I always start the fight?
All the answers to my questions,
I have to find..

Love me or hate me

Stjärnor lyser inte alltid lika klart

Alltså jag är på så jävla dåligt humör just nu. Min dator är helt fuckad. Rebblebb är otrevlig mot mig. Min rygg håller på att ta kol på mig. Ja jag vet inte hur mycke som är fel nu..

Iallafall, rebblebben är jätte otrevlig och kaxig mit mig. Har fan inte gjort henne ett skit. Tvärtom. Visst jag bryr mig inte men ändå, hon ska fan inte tro att hon är nått för det är hon ju inte? ;) menmen. Hon ska få tillbaka nån vacker jävla dag. För nu orkar jag inte klaga nå mer.

SOFFAN MED TÄCKE OCH EN FILM NU VA? PUSS

Time is running out


Jag kommer göra dig besviken
Jag kan inte stanna länge
Vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid
Ingenting varar för evigt

När allt tagit slut

Har länge tyckt att min blogg måste göras om men har inte kommit nånstans med det. Skäms ju för fan bara jag ser bilderna. Igår tog jag tag i skiten och försökte komma nån vart. Men hur sluta de? Fatta inte ett skit av beskrivningen och med alla koder. Får bara damp så nu får jag vänta till nått proffs kan hjälpa mig.

Jag är sugen på glass! KKKKKK

Allt blir så mycket bättre genom att prata.


Burn it up

Dags att lägga sig nu kanske. Skolan imorgon och min rygg dödar seriöst mig! Fått massage av mammi men det hjälpte inte ett dugg. Känner att jag klagar för mycket nu, Godnatt


Ett hjärta som älskat är alltid ungt

Saker och ting slutar sällan så man trott, jag ångrar de jag gjorde så det sluta såhär.

Mer än du tror..

Angel in the sky

Det blev nå cepe häromdan så mitt inlägg publicerades aldrig. Orkar inte skriva om allt heller eftersom en del text försvann.. Jag var iallafall med Veronica i torsdags efter skolan. Titta på film och prata lite. Så mycke mer än det hände det inte.

Igår var det frida som tog hem segern. Hade lite mys med henne och titta på paranormal Entity. Vet inte riktig vad man ska säga om dom filmerna? Jag går inte på sånt skit. Ibland händer saker som man inte kan ha en förklaring till men att det är sådär tror jag inte ett skit på. Andar och sånt finns inte i min tanke.

Idag var det öppet hus på skolan så vi var tvungna att vara där och jobba. Började 10 och vi skulle vara där lite innan. Jag vakna av att mamma ringer halv 10. Tur som jag hade så skulle Emma köra in mig. Var hur segt som helst och jag hade världens sämsta dag känner jag.

DUSCH next

Make your own kind of music

Sitter just nu i skolan och pluggar in engelska ord. Skulle haft läxförhör idag fast med en underbar klass så får dom henne att flytta de till imorgon. Så nu kommer inte Vera undan ;)

Snart är det skolfoto och typ halva klassen är borta... Haha!

Life is life

Jag har givit dig allt och har ingenting kvar.

Trött

Min kropp är helt slut. Har noll ork kvar. Min kropp måste stärkas. Annars kommer jag inte klara av det här. Började med murningen idag. Foga klart allt också. Det ser bra ut. Mina händer har torkat ut totalt efter cementen. Sprickor som svider. Inte skönt!

Så jävla kul man kan ha ibland alltså..

Turkiet bilder













Det får räcka.. resten hamnar på facebook!

Turkiet

Nu var det ett dag sen jag blogga men jag har verkligen ingen lust. Men ska försöka ta tag i det igen.
För en vecka sen kom jag hem ifrån Turkiet. Var hur skönt väder som helst. Hade en natt då det blixtra och var värsta ovädret men vafan det var ju på natten så det spelar ingen roll. Tänkte jag skulle skriva lite om varje dag nu..

MÅNDAG: Kom fram till hotellet runt 3 på morgon. Gick direkt upp och lade oss och sov. Vi vakna väl ungefär runt 10 tiden. Sängarna var sjukt hårda men sov som en stock iallafall. Gick ner och åt frukost. Eller lunch kanske man ska kalla det. Sen gick vi upp på rummet och fixa oss. På med badkläderna och ner till havet och kolla. Påväg ner dit höll vi på att bli överkörd 740 gånger. Sjukt hur dom kör. Inte alls som i Sverige! Väl nere vid stranden bestämmer vi för att bada i poolen vid hotellet. Så där låg vi kanske 2 timmar sen gick vi upp på rummet och sov lite till. Väl när mörkret lagt sig åt vi mat på hotellet sen ut och forska stan lite.

Faaaan vad jobbigt det här var..

TISDAG: Vakna och äta frukost på hotellet. Upp på rummet och sätta på badkläder och smörja in sig sen ner till poolen direkt. Låg väl lite längre än på måndagen men inte så mycket. Tog det lugnt eftersom jag bränner mig så jävla enkelt. På kvällen åt vi på nån resturang där gubben kunde svenska. Pappa fökk för de direkt. Speciellt när han fråga om pappa ville ha SNUZE? Hahahah. Allt det sluta med att pappa låg och spydde på natten. Fan vad jag skratta för mig själv.

ONSDAG: Samma sak som dom andra. Äta frukost, sätta på badkläder och sen ner till poolen. Låg hela dagen och stekte. Hur skänt som helst. Ännu skönare när man bara kan hoppa i och doppa sig och sen upp igen. Var så skönt att jag höll på att somna. Vakna till av att pappa snarka. Så det var bara att väcka honom och dra upp på rummet och duscha. Gjorde oss i ordning sen drog vi till borgen och åt och sen upp i den. Så sjukt fin vy vi fick se. Helt sjukt hur fint det kan bli med alla ljus i mörkret. Var hur rädd som helst när vi stog där. Inge räcke ingenting och det var ett stup nedanför. Lätt 10 meter. Trodde fan taxi mannen skulle putta mig ner för det där skiten. Höll i pappa. Säkert då! Sen påvägen hem var jag så jävla pissnödig så jag höll på att dö.. som tur var hitta vi en toalett och killen blåste oss på pengar som fan! Men vad gör man inte när man är så jävla kissnödig liksom? hahah. Hem och lade oss direkt efter de!

TORSDAG: Återigen frukost och byta om till badkläder. Mådde skitsåligt så det fick bli poolen denna dag med. Ville ha nära hem eftersom jag mådde illa som jag vet inte vad. Låg i solen ett tag men fick inte bli så länge.. Satt vid datan och skypa med Emma istället. På kvällen skulle vi shoppat men orkade inte det eftersom jag mådde som jag gjorde. Gick till nån resturang men när vi vänta på den gick jag till nån brunn för jag höll på att spy. När jag väl fått maten så tog jag en gurkbit och ett strips sen gick det inge mer.. stripset var nog det äckligatse jag någonsin ätit! Pappa vi ta min mat med sen var det fort som fan hem som gällde. Kommer hem och lägger mig i sängen sen börja jag spy direkt. Det var fan inte kul. Som tur var somna jag direkt efter det.

FREDAG: Ingen frukost denna morgon. Tog på mig badkläder och lade mig i solen. Fick världens huvudvärk och massa annat. Fick piller mot bakterier och sånt och efter det mådde jag bra ett tag. Dock inge länge så det blev att vara på rummet för min del. På kvällen var det turkisk afton med massa mat och dans. Klädde på mig och gick ner. Det första man gör är att spy när man ser maten.. så det var bara att gå upp på rummet igen. Tycker synd om pappa som inte fick ro där nere. Han kom upp ganska snabbt till mig. Stackarn..

LÖRDAG: Följer med pappa ner till frukosten. Kände att jag inte klarar av att äta. Satt och skaka hela tiden. Det är väl inte så konstigt heller i den värmen när jag inte ätit på 2 dygn. Upp på rummet igen. Pappa ringer fritidsresor och dom säger åt honom att kontakta läkare. Vid 5 tiden kommer han. Undersöker mig och kommer fram till att vi måste in till sjukhuset. Skräck som jag har för sjukhus så börja jag stor böla. Hatar verkligen sjukhus.. har verkligen haft turen med mig och sluppit dom.. eller? Aja, kommer en bil och hämtar oss och kör dit oss. Det första man får göra är att ta ett jävla blodprov. Aah jag orkar inte ta allt här men fick ta en röntgen på magen också sen låg jag i sängen med dropp helt plötsligt. Jag tror jag grät hela tiden. Var så himla rädd hela tiden! Tillslut kommer en läkare och säger att jag måste stanna över natten. Då börja jag böla ännu mer och han fråga varför. Seriöst, varje gång han kom fråga han varför jag grina. Och varje gång sa jag att jag var rädd men turkar kan väl inte engelska ;) nåja, det sluta med att jag fick åka hem iallafall. Fick hämta ut 3 olika mediciner för maginfektion. 1 antibiotika, 1 spytablett och 1 för ont i magen. Måste äta varje gång man tar den så direkt när jag kom hem så tog jag lite chips och pula i mig dom där. Sen sov jag.

SÖNDAG: Vaknar upp och springer på toan. Ville spy men det gick inte. Antagligen medicinen som gjorde det. Var tvungen att äta så gick ner och åt lite pasta så jag fick i mig medicinen också. Var inte mycke jag fick i mig alls. Men lite iallafall.. bättre än inget! Upp på rummet och packa i väskan sen bara lägga sig i sängen. Jag tror aldrig jag mått så dåligt. Ännu jobbigare när man vet att man är hundratals mil hemifrån.. fyfan vad jobbigt! Men när vi väl satt oss på bussen till planet så mådde jag så sjukt bra igen. Skumt. Det kanske bara var en känsla för sen hemma mådde jag inte så bra igen..

Ja. Det här blev ett ovärt och jobbigt att läsa inlägg. Det bästa med allt? Jag hann inte bada i havet eller shoppa. Känns skapligt värdelöst. Jag tycker synd om pappa också.. känns som om jag förstörde hans semester.
Bilder kommer senare ikväll.

Here we go

Håller på och packar in i det sista nu. Ska snart in i duschen sen äta. Efter det åker vi mot Arlanda.. det ska bli såååå skönt. Längtar som fan till värmen. Hinner inte skriva nå mer.. kanske fixar nått inlägg där nere. Puss!


Jag kommer sakna min Viran!

The night before

Nu är det en dag kvar.. Imorgon flyger vi iväg. Jag vet inte om jag är nervös. Jag är bara rädd för att bli bombad. Jag vet inte riktigt varför. Sökte på på google på flygplanet vi ska åka med och det var ett sånt som flög in i World Trade Center. Och eftersom jag är sån rädd liten människa så vart jag skit nervös när jag såg det där.. Förhoppningsvis ska det väl inte hända oss tycker jag. Men man vet ju aldrig? Jag ska snart sätta mig på cykeln och trampa hem till Elvira. Måste säga hejdå.. som sagt, kommer ju inte se henne på över en vecka.

Juste, var och luncha med mamma på haifen idag också. Mysigt värre.. ikväll kommer Emma och Jocke också. Kan det bli mysigare?


Älskar bilden

Freedom

Har haft en grym dag inne i Uppsala med Vera. Förutom att vi höll på att dö på vägen in så var allt bra.. Hittade det jag skulle. Blev 3 stora linnen. 1 vitt/blått randigt, 1 orange och 1 vitt med Debbie Harry på. Hon som var med i Blondie fick jag reda på av pappa när jag kom hem. Nu är det bara att invänta söndag. Ska ta och träffa älsklingviran imorgon också. Måste säga hejdå, blir ju borta en vecka ifrån henne.. inte kul! Men veckan kommer gå alldeles för fort säkert.


Saknar fotbollen..

Shopping

Skriver det här bara för att det ska bli ett litet inlägg. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig. Sen tar jag 1-bussen in till Uppsala.. och på den bussen väntar min kära vän Vera :D

Nu - DUSCHEN!


RSS 2.0