Saft saft hallonsaft

Såådärja!
Fan vad allt rullar på bra nu. Jullovet startar så gott som idag. Imorgon är det fiesta med världens bästa tjejer och det är bara en vecka kvar till julafton! Lovely. Min deppression jag snacka om förut? Den är helt borta! Såhär glad som jag är nu var det fan längesen jag var.
Sovdags nu.. Godnatt!

Everything changes

Dålig uppdatering igen!

Dagarna flyter på bra nu lär jag säga. Två dagar till sen är det lov! Underbart skönt. Inväntar fortfarande snön så får hoppas den kommer nu. Sitter nu och pluggar till provet jag har imorgon. Innandess var det gymmet som stod på schemat. Känns ungefär som det är de mina dagar består av. Inget intressant med andra ord. Men på lördag då jävlar! Blir det suit up med mina brudar!!!! Galet bra. Sen måste jag försöka stämma in en träff med Linnsan som det var alldeles för längesen som jag träffa. Saknar dig vännen!!!
Nu ska jag plugga det sista sen sova. PUSS
Eller jag avslutar med att jag har kommit in i en djup deppression.. Nu vet nu det :)

Wouldn't you hold me like you used to?


All we need is some love

Tänkte göra ett snabbt inlägg innan sängen kallar.. Blev inte mycket gym idag. Blev inget alls om jag ska vara ärlig. Istället blev det Cola, Idol finalen samt spela need for speed, wordfeud och temple run. Helt okej fredag ändå lär jag säga. Och ännu bättre att allt slutar med American dad!
Nu ska jag lägga mig så jag kommer upp tidigt imorgon så jag hinner gymma innan det bär iväg till Söderfors.
GODNATT!

Skolan

Sitter just nu på Samhälls lektionen och vi är två personer. Skulle haft prov men det skulle vi skita i så har börjat skriva om utländsk byggkraft i Sverige. Känns lite surt för jag skulle egentligen kunnat åkt hem tidigare då men inte det nej.. Men håller smilbanden uppe ändå ;) ;) ;)
Ikväll blir det en lugn kväll. Ska dra mig ner till gymmet eftersom det inte blev nått igår. Sen är det final i idol så ska väl kolla lite på det kan jag tro. Sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda.
PUSSEN

Högt ovan ser vi

Onsdag.. En och en halv vecka kvar i skolan sen är det jullov. Känns jävligt skönt om jag får säga det själv. Hoppas bara det hinner komma lite snö så det blir myspys jul. Men det ser ju inte så ut nu.. suger!!!
Inget långt inlägg idag heller men är trött som fan efter gymmet. Vilket känns jävligt skönt att jag kommit igång igen. TUMMEN UPP MINA VÄNNER, peace jao

20 olika varianter

Nu ska jag på allvar ta tag i bloggandet igen. Har inget att skriva idag förutom att jag är jävligt trött på alla idioter som finns. Skott i pannan tack

RSS 2.0