Back on track

Nu var det längesen man blogga!

Snart har 2 veckor av lovet gått. Det betyder också 2 jobbarveckor. Vilket också betyder att det bara är 2 kvar. Sen är det bara att ta lugnt resten av sommaren. Åka till ön med mina tjejer. Ner till småland med pappa. Upp till dalarna med mamma. Bara massa mys. Ön är det jag ser mest fram emot måste jag säga! Kan inte bli annat än bra när tjejerna är med.

Dom senaste 2 dagarna har det vart kanon väder! Legat ute och solat lite men det är ju så piss svårt när man är hos pappa, man får typ flytta sig var femte minut för soljävlen inte kan stå still, sen vill man inte få skuggstreck rakt över magen så det slutar med att man ligger intryckt mot väggen och svettas. ´Ska försöka ta med nån till beachen imorgon så man kan steka ordentligt. Det ska ju trotts allt bli fint imorgon med ett tag sen ska det bara vara regn och tråk igen! Nåja, vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag in i duschen sen sova! Jobb imorgon (y)

!!!!!

S O M M A R L O V !

Kid Cudi

I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you

I keep on ducking, keep on ducking
And nothing helps
I can't stop missing you.


Summer

Skapligt chill dag i skolan idag. Städade hela verkstaden och det var inte det jobbigaste exakt. Sen efter lunch hade vi skottkärrerace och massa andra småtävlingar och så fick vi fick sen sluta vid två. Imorgon blir det att gå igenom provet vi hade förra veckan sen skulle vi få sluta vid halv 12 lät det som. Skönt så in i helvete. Sen på torsdagen har vi typ ingenting heller så det blir chill dag sen är det skolavslutningen på fredag. Ska bli underbart med sommarlov. Ännu skönare med att börja jobba och få cash på kontot.


Den här sommaren kommer bli maxad!


SKAPLIGT TRÖTT TJEJ SOM FASTNAT FRAMFÖR ETT CP SPEL PÅ FACEBOOK


-

För det är alla känslor
som lever upp om nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns

RSS 2.0