SöndagFärgade håret på mamma för ett tag sen, eftersom det inte blev av i fredags. Passade på att färga håret på mig själv samtidigt. Samma färg som mor. Nu blir vi lika varann (y) nu är det bara vänta tills håret bli torrt. Hoppas det blir bra annars avlider jag.

Aja, igår blev det att umgås med Frida och Alva. Käkade på picasso sen blev det ica och köpa godis. Gick till torget när det var Earth Hour. Hela heby var nersläckt. Mysigt. Var korv grillning och nån gubbe som höll på och konstra med elden. Fick en penna också från Sala Heby Energi :D haha.

Sov 2 timmar inatt, allt är skit.

FREDAG

Friday today! :D

Gjorde SO provet idag. Skönt att ha det över måste jag säga. Näst sista lektionen hade vi idrott. Eftersom jag har en inflammtion i ljumsken så får jag träna rygg/mage varje gång. Men inte idag. Då sa han att jag skulle träna armar. Min starka sida (y) Joel gick och hämta stången och sen visa han några ställningar, säger man så? Skitsamma. Det var iallafall 69 olika som jag skulle göra. Den var för biceps, den för triceps, den för bröst och axlar osv. Många iallafall. En var att man skulle ut med baken, ner med magen, svanka i ryggen och ja. Hade jag sett nån som stog så skulle jag tro den var dum i huvudet!

Nu ska jag färga håret på mamma sen blir det ett glas cola med godis framför tv:n. GILLA!


Ungefär sådär såg det ut, fast värre!

Trevligt

Kan bara börja med att idag är det våffeldagen :D mums!


Har precis kommit ur duschen. Helt sjukt hur man kan stå där hur länge som helst. Så jäkla skönt! Men nu är det mer plugg som gäller. Har ju mitt SO prov imorgon. Men först ska jag blogga lite för det har jag ju inte gjort på ett tag nu känns det som. Det har hänt mycket under tiden. Har gjort klart alla nationella prov i svenska, och vi är nästan klar med alla i engelskan. Har bara det muntliga kvar. Min engelska uppsats gick inte så bra. Tycker det var svåra alternativ. Eller dom är inte så svara men dom ska göra det så jävla komplicerat. Onödigt! Men jag skriv så gott som jag kunde och det får duga.

Imorn kommer lappen upp på vägen där det står vilka som blivit nominerade till novell tävlingen. Tycker det är sjukt dåligt att vissa fått reda på det och vissa inte. Aja, ska bli kul och se vilka losers som blivit nominerade ( viran ). Sopan som inte ens kommer ihåg vad sin rubrik va ;) Sen slår jag vad om att Wessberg blivit det eftersom hon också är en loser! haha nej :)

Men nu räcker det med bloggning för idag! Måste fortsätta plugga SO. Ska försöka blogga lite imorgon kväll också!


Puss!


RSS 2.0