PÄRON

Ännu en dag hemma så ska bara ta en liten grej..

Jag verkligen hatar när jävla bloggmänniskor ska in och kommentera "fin blogg", "söt blogg du har" osvosv. Sen när man kommer in på deras så har dom typ 60 kommentarer på varje jävla inlägg. Så lägg ner raggningen för jag vill inte läsa din blogg och kom inte med nån jävla kommentar om att min blogg är fin eller söt för den är så jävla äcklig den kan bli! Men jag fattar inte på mig skiten på hur man gör om så jag ödslar inte tid på det.. Ska fan inte ha nån blogg överhuvudtaget för jag skriver inget värt :)))))))))

Tack för en otroligt jävla dålig dag!

Eller lite.CHAO MINA LOVERS :*


That kind of shit

Jättedålig uppdatering av mig nu men det har vart påsklov!

Det är påsklovet har varit dunderskönt! Har haft fullt upp känns det som. Och kanonväder hr det ju varit också! Låg till och med ute i bikini och sola men du får man sota för nu. Åkt på en riktig jävla förkylning.. drygt så in i helvete! Huvudet är nog värst. Hade hoppats det skulle bli bättre under dagen men så blev det ju inte. Ska försöka ta mig upp imorgon och åka in till skolan så jag hoppas på en icke sömnlös natt nu!

Ska upp och ta en alvedon och en till päronsplitt, Chao

I can't get enough

Kaaaaanon skön dag!

Gick upp tidigt imorse för jag var tvungen att duscha och raka benen innan man drog sig ner mot tegelvallen. Stog i kiosken kl 10 tills samlingen. Matchen gick väl sådär. Men kul hade vi efter iallafall med massa grillning och mys med laget. Kolla när haifen spela mot sala fast kollade inte hela. Fick mina underbara problem igen. Ska bli gudomligt skönt att slippa det här nån gång framåt!

Senare på kvällen bar det iväg mot frandsens! Mös lite och spela TP sen vidare hem till promoe och titta El Classico och chillade bara. Och nu sitter man här och har tråkigt.. Hungrig som fan är jag! Men ska ta och sova så jag orkar upp imorgon. Blir en heldag på vallen imorgon igen!

CHAO

Alla älskar lyckan, lyckan älskar bara få

Det tog mig 2,5 år att inse vem du egentligen är.

Drömmar är inte alltid bara drömmar


En kort svanesång
Om den gång vi var två
En liten notis som att kärlek är svår
Den är kort men det står
Att vi aldrig ska få
Chansen att lista ut vart skåpet ska stå

Kebabrulle Kebabrulle Keeebabrulle

Blev hemma från skolan idag med. Lika bra det så jag kan köra imorgon igen! En dag sen lov, skööönt. Men vet inte vad man ska hitta på. Måste göra nått annars blir jag lika uttråkad som jag är nu. Skapligt jävla drygt. Man får väl åka på nån shoppingrunda och nå annat skit.

Idag då. Inte ett skit har hänt. Legat i sängen och tittat på Våra Bästa År. Var ut med Gordon på gården en snabbis. Tittat på BB och försökt lite med liber. Ska väl gör klart det om en stund så man får det gjort. Sen äta den goda kycklingchilivipsen (hur det nu stavas?) och sen ner på träningen! Ska bli sjukt skönt att få träna på nått sätt. Skönt att man har kommit igång igen och förhoppningsvis gå ner några kilon!

Nu ska fortsätta titta på min kärlek!


KLaStYpoK

2 dagar till påsklov och jag ligger hemma och mår lite halvt dåligt. Kallsvettas så enda in i helvete! Känner mig skapligt äcklig. Så får se om det blir skola imorgon eller inte.. ska försöka ta mig dit iallafall. Har varit borta för mycket nu på sista tiden men det finns inte så mycket jag kan göra åt det.

Nej upp och hämta en alvedon sen lägga sig nu då! Chao


RSS 2.0