Talar ut slut

Kom nyss hem från föräldrarmötet. Mamma och pappa verkar tycke att det är bra, och då är jag nöjd. Trivs som handen i handsken i skolan. Imorgon har vi studiedag så då blir det att sova ut lite. Sen blir det väl att åka in till Uppsala och shoppa lite. Kan behöva några linnen och nå shorts nu när vi åker. Ska ta och fråga Vera om hon vill med. Kan ju alltid hoppas! Sen ska jag nog beställa en kebab känner jag.. är fett sugen! Menmen.. ska slå på en film nu och sedan sova.

Puuuussssss


8

Idag är första gången som jag har känt mig smart på ett matteprov.. det är fan pinsamt. Menmen det gick ju bra så ska inte klaga på en massa annat skit. Skönt det iallafall. Fick också reda på att vi ska få en ny svenskalärare nästa vecka. SOFT! Hatar Kersti... bara skär i ögonen när hon pratar. Tack vare det så slapp jag läxa i svenska nästa vecka. Så nu har jag bara några uppgifter i matten och sen lite engelska. Började lite på matten idag så det inte är så mycket.. Hut skönt som helst.

Om en liten stund nu så ska jag börja fixa mig för vi ska in på föräldramöte. Blir till att sitta och snacka skit med Vera, GILLAR :D haha! Så jävla kul man kan ha alltså.. Nej men vi hörs senare ikväll om jag har ork. Borde jag väl ha eftersom jag är ledig imorgon.


Hörs!

Pluggapluggaplugga

Nu tar jag kväller! Har pluggat så mycket så jag är helt slut.. En dag kvar nu sen blir det helg för min del. Ska bara in på föräldramöte. Säger som Vera "hoppas man får bullar" hahaha. Nej nu får det räcka. GODNATT

Hur glad som helst!

Som sagt.. jag har gjort min sista dag på praktiken. PÅ SÖNDAG ÅKER PAPPA OCH JAG!!!!!!!!! Fyfan vad skönt det ska bli. Längtar som ett jävla as. Hotellet såg mysigt och bra ut. Blir borta i 8 dagar. Så missar nog skolan på måndagen. Men det gör inte så mycket. Ska ändå bara vara ute i verkstan.

En annan sak med "resor". Varje gång jag ska åka långt hemifrån blir jag sjukt dålig i magen. Jag är typ rädd eller nått. När jag åkte till småland med mamma för några år sen vart jag dålig. I England vart jag dålig. När jag var i Danmark var jag dålig. Igår vart jag dålig. Jag vet inte om det är med resan men det känns dom det. Sjukt konstigt. Det enda jag är rädd för är att vi ska bli bombade.. Aja, ska sätta igång och plugga engelska glosor nu.

SEE YOU SUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!

Ännu en dag avklarad

Då var även denna dag på jobbet klar. Idag var det dock lite roligare. Finare väder men destu kallare. Frös hur mycket som helst men fick åka lastbil och vanlig bil ganska mycket så jag slapp vara ute. Nu låter det som jag har gjort mina sista dagar där. På lördag åker troligtvis pappa och jag till Turkiet. Fortfarande beroende på hans pass men det ska väl hinna komma. HOPPAS! Skulle vara så jävla skönt att komma iväg med pappa ett tag. Slippa kylan och bara kunna mysa med pappa... utan läbis :( saknar honom! Hade en hund runt mig på jobbet idag som var hur dryg som helst. En riktig jävla knähund.. jag brukar gilla att mysa med hundar men den där var extremt jävla jobbig. Vägra flytta på sig också! Var inte vad jag ville ha runt mig min sista dag. Känns nästan lite tråkigt att jag inte kommer vara där nå mer. Alla är så trevliga och pratar med en. Skitkul faktiskt. Enda jobbiga är att man måste upp så jävla tidigt på morgonen. Men det är smällar man får ta. Inte så jobbigt om jag tänker efter nu :)

Nu på kvällen har jag hunnit titta runt efter glutenlexikon på turkiska. Kan vara bra att ha med sig så man kan göra sig talförstodd där nere. Nu kanske jag stava fel men.. Sen senare har jag även hunnit ta en runda runt Heby med JP! Skönt att få prata med henne igen. Känns alltid som man kan prata om allt med henne. Vet att hon aldrig berättar saker vidare. Hoppas det blir något mer snart för hon är riktigt saknad♥




Nu ska jag ta och duscha. Har inte hunnit det än.. Vi hörs!

Sovdags

Nu är läxorna klara för ikväll. Får fortsätta med dom imorgon och på onsdag. Orkar inte mer nu. Måste lägga mig för jag ska upp tidigt som fan. Klockan ringer klockan 5, halv 6 ska jag vara klar. Det är tungt! Men kan vara sista dagen imrogon för nästa vecka kanske man inte är in sveden. Jag kan inte sluta hoppas! Kan det gå min väg nån gång... snälla!!!

Nej, nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Är inte taggad för jag vet att jag kommer göra bort mig och jag vet vad som står och väntar.. FAN!!!!! Godnatt gott folk

Monday Morning

Sjukt segt det var att komma upp i morse. Vakna av att pappa kom hem och smällde i dörren. Han ringde till tandläkaren eftersom jag inte vågar! Fick tid inne i uppsala som önskat. Så det blev inget jobb för mig idag. Hur som helst så stack jag in vid halv 1 där nån gång. Sprang till tandläkaren fort som fan eftersom bussen var lite sen. Kom in där och så laga hon den på 2 ställen. Så nu känns allt bra igen. Skönt. Åkte hem på en proppfull buss. Kommer hem. Pappa ska åka och hämta mat. Fick inte köpa kebab................ fick bli en pizza. 

Nu sitter jag och håller på med min engelska uppgift. Suger stenhårt! Ska snart börja med svenskan också. Jag haaatar läxor. Jag hoppas för fan att det blir av i helgen!!!!!!!!!! Nu kallar läxorna igen.... 

FYFAN VAD FITTIGT

Rubriken talar för sig själv!

Gårdagen var som den var. Hade myyyyys iallafall! Idag har man inte gjort så mycket. Pappa kom hem från stockholm och mamma stack till Dalarna. Var ner med tvillingsystrarna och titta på fotboll. Vann med 5-1 och blev seriesegrare också. Kul för dom.
Imorgon blir det inge jobb för min del. Måste tillbaka till tandläkaren. Laga den i torsdags och sen i fredags släppte den igen.. skapligt drygt säger jag bara.

Menmen... nu ska jag titta på parlamentet med pappa. Puusss

Sebastian Krantz

Det är svårt att sluta gråta
Det är lätt att tappa tron
Det är svårt att acceptera,
att man älskar fel person
Ett steg i taget,
ur den ensamma ensamhet
En dag närmare,
den sanna verklighet


Fredagkväll = paint

Min fredagskväll var inte den roligaste.. Satt och prata med Vera ganska mycket. Ritade en bild också om våran kära vän som älskar äpplen och TV program. Belv riktigt fina resultat säger jag bara!


Ibland tror jag hon är besatt av äpplen!

Aja, lite senare på kvällen fanns också Wessberg där och underhöll lite. Webbcam är nog det roligaste jag vet för tillfället. Alltid när man var lite satt man på det men inte längre. Fast nu jävlar, full gång igen!

Idag blir nog en tråkig dag det med. Är fan inte sugen på att göra något heller! Får se vad det blir. Är ensam hemma iallafall. Pappa och hunden drog till Stockholm för att hälsa på Emma och Jocke. Skulle fan ha följt med känner jag. Men jag får väl åka nån helg nu framöver. Ganska snart iallafall! Ska äta mat med mamma ikväll, hoppas på nått gott. Men det blir det säkert!

Bloggar nog lite senare idag. Puss!

Jag skäms men är samtidigt glad

Det är nog som Viran säger. Alla snygga killar går bygg i Västerås. I tisdags bär jag jobba fanns det hur många snygga killar som helst. Speciellt en. Alltså det går inte förklara hur snygga han var! Jag tänker fan inte skriva mer här om just han. Viran vet och det räcker. Det enda jag kan skriva är att han fråga efter mig när jag inte var där................. ;)

Å andra sidan vill jag bli kär.


Denna man är så otroligt snygg!

Friday I'm inlöv

Fredag. Vet inte alls vad som händer i helgen. Pappa åker till stockholm och träffar Emma. Får se vad jag hittar på. Idag har jag iallafall fixat och duschat för pappa kommer snart hem. Då ska vi in till Sala och fixa ett pass till honom. Skulle gärna fixa ett till mig med för mitt andra är så jävla fult!!!! Har typ pottfrilla.. Menmen, det får duga dom åren som är kvar!

Ska kolla på Top model nu. Bloggar lite senare.. :D


Torsdag

Dagarna bara rinner iväg för mig. Vet inte alls hur jag ska hinna med saker och ting. Morgonen började iallafall med att jag gick ner till tandläkaren vid 9 tiden. Blev så glad när dom kunde limma dit ena sidan igen. Men det var mycket krångel eftersom den har böjts mycket på dom här fyra dagarna. Drar dom för mycket flyttas tänderna och det vill vi inte! Men fick ett dåligt besked eller vad man nu kallar det. Hon fråga om jag drack mycket kolsyra? Jag tycker inte att jag dricker så mycket förutom kolsyrat vatten men det är ju kolsyra det med.. Måste iallafall sluta med det enligt henne. Mina tänder håller på och fräter och så försvinner emaljen osv. Fatta inte men fick ett tips att äta V6 efter varje gång jag ätit ;) så ska nog fortsätta med mitt vatten♥

Drog hem åt spagetti och köttfärssås. Hem till mamma och äter Tacos med henne sen nån timme efter så möter jag upp Viran så åt vi på busskiosken. Kebabtallrik is the shit! Hahah känner att jag ätit ganska mycket idag.. usch. + att vi mötte upp johanna och gick till ica och köpte godis. Alla köpte 3 godispåsar var. 3 napp påsar! Fyfan säger jag bara. Måste börja träna annars kommer jag se ut som jag vet inte vad om ett par år. Hemsk tanke!

Kvällen spenderades med Frida. Skulle ta moppen för en gångs skull men nej! Sätter mig på den och märker att det är noll luft i bakdäcket. Verkligen INGEN luft alls! Så jävla drygt. Inte funka hennes moppe heller så det var bara att börja gå. Jag känner mig verkligen lat för det var så in i helvete jobbigt. Satt där och snacka lite sen hämta Linn oss i hennes nya FINA bil ;) johanssons elektriska gamla bil. Hahah sköön! Kom hem och titta på idol med pappsen. Imorgon blir det in till Sala när pappa slutat jobbet. Han ska fixa pass så ska vi kolla om vi hittar några resor utomlands. Hoppas!

Nu blir det duschen och hata Elvira som lämna mig ensam i heby!


Ett år sen


Back in the days

Dom på idol är allt för sköna!

Första dagen i skolan denna vecka. Blev även den sista! Lärare är borta och så tar dom bort lektioner så vi slipper åka dit. Har en lektion imorgon men missar den eftersom jag ska till tandläkaren 09.00. Tandställningen där uppe har ju släppt på ena sidan. Sticker rakt ut i munnen och är extremt mycke ivägen när jag äter. Får se om dom kan fixa det här i heby annars får jag väl en tid på direkten så det bara är att hoppa på bussen till Uppsala. Hoppas hoppas hoppas att dom fixar det här i heby.

Nästa vecka är det jobb 2 dagar som står på schemat. 2 dagar i skolan pch sen ledig på fredagen. Skolan känns bra jävla soft nu alltså. Men det varar väl inte så länge skulle jag kunna tro. Matte prov på torsdag. Kör nog halva skulle jag tro. KAn behöva plugga på det andra mer eftersom jag vart ganska mycke sjuk.

Nej nu blir det fortsättningen av idol.. Hörs!


Omoget...

Är så in i helvete irriterad! Hur fan kan man vara så jävla dum i huvudet?? Jag har sån jääävla lust att göra något som jag verkligen inte borde! Men fortsätter det såhär så kommer jag göra det. Jag får sjunka ner till hennes nivå. Bryr mig inte ett dugg. Skiter i vad jag är i hennes ögon! Skiter i vad andra tycker också. Omoget beteénde är vad det är..

Nu blir det biggest loser sen sängen för min del. Upp 5 imorgon! Puussss


Val 2010

För 4 år sedan tog Moderaterna över och blev den regering som styrde Sverige. Fredrik Reinfeldt blev statsminister. Då kallade han sig för Nya arbetarpartiet. Idag kallar han sig för det enda arbetarpartiet. Jag skäms när jag tänker på det. Jag förstår inte hur folk kan rösta på på Moderaterna. Alliansen kom inte ens överens med varandra. Allting höll på att gå åt helvete!
Jag hoppas för guds skull att Sverige röstar rätt. Sverige behöver Socialdemokraternas styrning.

Skamm att Sverigedemokraterna kommer ta sig in i riksdagen...


Everything är skit

Som jag sa. Mitt liv är inte på topp just nu. Orkar inte en massa skit. Inte när det är saker som inte jag har nåt med att göra egentligen. Allt de + att jag har spytt flera gånger nu på 2 dagar. Det går bra nu

Lördag

Det finns olika punkter i livet då man mår både bra och dåligt. Vissa mår både bra och vissa mår bara dåligt. Jag har mina bra stunder och jag har mina dåliga också. Varje morgon är olik dagen före.

För inte alltför längesen hände det mycket saker och jag var ledsen dygnet runt nästan hela tiden. Jag kunde inte sätta det där fake skrattet i skolan och se glad ut. Allt var bara skit. Jag vet flera anledningar till varför jag var som jag var då. Idag har det börjat igen. Jag känner mig nere. Jag tänker på hur mycket jag saknar folk och hur bra allt var förr i tiden. Det kom från ingenstans. Och jag vet, jag har inget att vara ledsen över. Ingen har gjort mig något. Ingenting har hänt som behöver göra mig ledsen. Det finns ingen anledning så varför? Jag vill inte ha det så. Är jag värd det kanske?


Jag saknar kvällarna hos Viran. Alldeles för längesen det var en sån. Känns inte som det kommer bli någon heller.
Nu ska jag ta och smsa Alva så hon tar bussen till Heby och leker med mig! Puuuusssss

Ja jag älskar frågesaker och nej jag har inte tråkigt (seriöst!)

skriv en persom som..

..som du älskar av hela ditt hjärta - Mig själv
..som du saknar - Farmor!
..som inte kan leva utan sin mobil - Jag
..som är underbar - Det är väl jag?
..som du skulle offra livet för - ELVIRA
..som är den smartaste personen du känner  - Inte Elvira. Wessberg!
..som får dig på strålande humör - Elvira
..som får dig att le när det känns tungt - Elvira och Emma
..som är den omtänksammaste du vet - Elvira
..som är snygg - Jag
..som är osmart - Elvira
..som är en riktig vän - Wessberg
..som är din älskling -  Elvira
..som har stor plats i ditt hjärta -  Alva
..som är den galnaste du vet -  Elvira
..som är rolig - Elvira
.. som är snäll - Mamma
..som är den konstigaste du vet - Elvira
..som du vet älskar dig - Elvira och Mamma<3333
..som är dum - Jag 
..som du kan säga allt till - Elvira, Mamma, Alva och Wessberg
..som är en barndomsvän - Elvira
..som du har spenderat mest tid med - Elvira och Alva
..som du vet saknar dig - Ingen :(
..som betyder allt för dig - Elvira
..som du träffade idag - Alva
..som du tycker är söt - Wessberg

Shoot

Just gonna stand there and hear me cry

Jag är snygg

Du heter: Elin Christina Vera Larsson
Smeknamn: Ella/Bella fast inget
Låt som när du är ledsen sörjer till? Leva livet
Vad får du oftast komplimanger för? Mina bröst
Hur imponerar man på dig? Jadu...........
Brukar du skratta för dig själv? Alltid
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? " Okej! Vad i hela friden!! "
Har du haft sex idag? Ja
Var bor du? Heby
Trivs du där? Vissa dagar andra inte
Hur svarar du i mobilen? Hallå?
Vem ringde du senast?: Viran
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Har du en spritpenna?
Är du blyg? Ibland
Sysslar du med någon idrott? Ja men inte just nu
Antal timmar sömn inatt? vet inte
Sov du ensam? Nej
Brukar du komma i tid? Varje gång
Hur känner du dig nu? Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter? MUMS
Hade du en bra kväll igår? Kunde inte bli bättre!
Favorit dryck på morgonen? Öl
Vad saknar du? Min kärlek
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Andra
Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Göra allt som inte jag kan
Är du nöjd med ditt liv? Ja
Är du bortskämd? Enligt mina föräldrar ja
Vad gör du i morgon? Färgar mitt hår
Vad är det värsta du vet? Dåliga hårdagar, mens, uppsvällda vårtgårdar och utväxt
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
En speciell dag du minns: Dagen då jag blev född
Du samlar på: Gamla tuggummin
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Min kompis som har cancer
När grät du senast? 28 augusti
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spendera allt på mig själv
Vad äter du helst? Kebab
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Neeej! Äckliga saker...
Vad dricker du helst när du är törstig? Rött bubbligt vin
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Varje morgon
Biter du på naglarna? Nej
Senaste inköp: Kondomer

RSS 2.0