VALBORG

Just nu håller jag på att fixa mig till kvällen. Har pepp listan på spotify i fyll gång! Haha
Hinner inte skriva nå mer nu. Puuussssss

Arena Tegelvallen




Nu sk jag göra mig iordning sen blir det ner på a-lags matchen och stå i kafeterian. Tummen upp för de!

Torsdag, dagen före fredag

Imorn är det den sista april, valborg. Vet inte alls vad som händer. Har ingen lust att göra nått just nu men kommer ha det imorn, det vet jag.

Är sjuk så nu ska jag kolla på film :D ouss!

Punkt

" Elin är en tjej som är så online som man bara an vara. Dagarna fylls av febril aktivitet på msn och facebook och andra forum. Hon skriver en egen blogg och läser 300 andra bloggar om dagen. Kissie, Dessie och Paow är de självklara favoriterna. Livet utanför datorn är inte så spännande dock, fram och tillbaks till skolan och lite folköl och hångel på helgerna. "

Dagen har varit soft. Hade idrott första timmen sen bild och HK. Maten var god också. Sista timmen hade jag, Malin och Ellen det muntliga nationella. Det gick ju piss. " Malin: overkörjd. " stavning. Vi får se hur det blir med det !

Åkte moppe till skolan idag. Hämtade upp Jp sen upp till Malin, men Lisa hade tagit hennes. Efter skolan åkte jag hem sen direkt in till Sala. Köpte ett par nya skor. Sen hem direkt och på moppen upp till Malin. Skulle plugga men det blev ju inte så mycket gjort. Ner efter en stund och mötte upp Rebbi. Ner till tegelvallen för tt se Haif FFFFFF spela mot Vittinge. Var där ganska tidigt så jag åkte hem och åt lite sen ner snabbt igen. Precis innan åkte jag och Alva till ica och köpte polly. Min hjälm var snygg-snygg!

Nu räcker det för idag. Puss och godnatt.

Tueeeeesday

Skoolan idag. Hade No prov första timmen. Gick väl sådär antar jag. Resten av dagen var soft typ. Efter skolan gick jag, Malin och Jp hem till mor och hämta datan sen vidare hem till pappa. Malin skulle titta på kläder till valborg men hon hitta inget eftersom mina kläder är ruttna. Jag vet inte vad jag ska ha på mig längre. Det jag tänkte är inte bra. Eftersom det kommer vara ganska kallt på kvällen. Vi får se hur det blir med den saken.

Imorn är det idrott första timmen. Ska ut och springa 3 km. Precis vad jag behöver just nu. Senare på kvällen är det Haif FFFFFF match mot Vittinge. Ska väl ner och kika lite. Sen på torsdag är det a-lags match och då ska man stå i kafeterian!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta moppen till skolan lr om jag skippar de ;) Aja, ska fortsätta titta på simpsons och skriva lite på So:n. Puuuuuuuuuuusss

Godnatt

Ska precis gå och lägga mig men kom på en idé. Har kollat på kissies och kenzas blogg och funderar på om jag ska bli sån. Några fettsugningar, ett antal förstorningar på brösten och sen lite i läpparna. Nej nu är jag jobbig.

Skrev bara för att jag skulle slå rekord. 2 inlägg på en dag. Ovärt.. godnatt

Skräck är mys

Dagen har spenderats med bästaste malliizz och jipiizz. Träffades vid ica, köpte Loka och dumle klubbor. Sen åkte vi på mobbarna hem till Malin. Satt där och lyssna på musik och dom planerade lite inför sommarn. Ner igen på heby och skolan. Malin och Jp körde runt och slira i gruset. Har en film på de när jojo failar. HAHA, skön tjej. Malin och jag åkte vidare till picasso och åt lite medans jojo åkte hem och käka med familjen. Träffades på ica igen sen och hyrde en skräck film och köpte mer godis. Hem igen till malin och börja tjocka med film. Jp stack ganska snabbt så det blev bara jag och Malin kvar i friggan. Filmen hette paranormal activity och var hur läskig som helst tycker jag! Fick panik och verkligen skrek i slutet av filmen. Så jävla rädd jag var. Skulle tända lampan och den funkade ju inte såklart. Slutade med att Malin fick ringa Lisa och be henne och Moa komma ut och hämta oss. Aja, hade en rolig dag måste jag säga. Älskar er!

Nu ska jag ladda in lite musik i mobilen sen blir det sovdags för imorn är det skola igen. På tisdag är det NO prov så blir till att plugga massa massa massa imorn efter skolan! Puuuuuussssss

Time

Jag är happppy :D
 
Har precis pluggat lite med NO grejset. Blev mer plugg än jag tänkt men det är väl bara bra antar jag. Känner för en riktig plugg-helg. Måste jobba med SO arbetet. Känns som om jag står still med det just nu. Ska försöka bli klar med det så man slipper tänka på det. Nationella provet i matte var det sista idag. Nu är det bara det muntliga kvar sen kan man stryka matten också, skönt de.

I tisdags hade vi avslutningsfoto. Förvånad över att så många klätt ut sig. Kortet blev ju som det blev.. Skitsamma! Igår var det Novellmiddagen. Fick trerätters middag. Först nån macka med nå räkgrejs sen kyckling med ris och till efterrätt fick vi nått som jag inte kommer på vad det heter. Blåbärgreja. Smakade inte så gott men aja. Mysigt var det iallafall.

Krull♥

Hemåt det bär

Håller på att packa ner alla min saker just nu. Mamma ska köra mig till tåget om nån timme. Datan stannar hos henne så kommer inte blogga på ett tag ;) På onsdag är det novellmiddagen, skojsigt.

Glömde säga att jag såg askmoln igår. Vilket var skapligt tufft. He he he

LOOKING BACK ON WHERE WE FIRST MET

Måste bara börja med att Frida Johansson är den skönaste människa jag vet!

Blev väckt 20 över 11 imorse av mor min. Gick upp och åt frukost med henne. Satt och värmde mig lite vid elementet eftersom det är så jäkla kallt här uppe. Senare på dagen blev det Leksand. Hittade en tjocktröja som jag ångrade att jag inte köpte. Får åka in sen nån gång och köpa den för jag  måste verkligen ha den. Den såg så himla skön ut! Åkte vidare och kolla lite på Claes Ohlsson. Mamma köpte gummi till sina stavar, haha. Sen in på Rätt Pris och handla lite mat till kvällen. Käkade Kött med strips och tzatsiki. Mums!

Nu sitter vi framför TV:n och myser. Ska börja titta på en film och äta godis. Hörs!

FREDAG!!!!

Sitter uppe i Dalarna nu. Ska bli lite mys framför TV:n med lite godis. Blir väl att titta på postkodsmiljonären och talang typ. Imorn blir det lite shopping med mammsen!

Nationella prov i matte idag också, gick ju skitbra.. (y)


Sommaren 2008


Måndag

Som det känns nu är sanningen inte den bästa, utan att hålla käften stängd

Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar!

RSS 2.0