22:27

Vaknade upp för lite mer än en timme sen. Är helt jävla slut. Drog tidigare ifrån skolan för jag var så in i helvetes trött. Kom hem käka lite sen direkt in till sängen. Vakna av att pappa ringde innefrån vardagsrummet och jag fick världens jävla kick och trodde jag hade försovit mig till skolan. Fick lite puls där faktiskt.

Nej, jag är fan trött fortfarande så jag drar in till min underbara säng igen. Godnatt!


I'm in Miami bitch

Sitter i skolan nu och väntar på att min kompis ska komma. Hon är ute på egna äventyr med Axel........ Skoja. Får hoppas att hon kommer snart för känner mig lite halvt mobbad när grabbarna snackar om snygga brudar osv. Känns inte som jag ska  ta mig in i den situationen. Sen är jag ju inte på världens bästa humör idag heller. Har sovit 2 timmar inatt, 4-6. Känns i hela mig att det blivit lite sömn. Är fan förståligt att jag är på det humör jag är på! Så shit på dig för jag bryr mig inte.

Och nu är det bara att ladda om för 3 timmars svenska, yeah!

Snyggingar :*

Se så tjock du har blitt

Underbart med Söndag. Har haft en skitbra dag. Varit nere och gymmat. Cyklade 2 mil och sprang 45 typ och sen styrka på det. Känns fan bra! Dock cyklade jag en mil sen titta på innebandy sen en mil igen, lika med springningen. Fast kan ju låtsats att jag gjorde det på en och samma gång :D

Imorgon är det måndag och jag är ledig. Hur skönt är inte det? Ska ta mig ner på apoteket och köpa plåster för jag har lyckats få skavsår. Sen blir det att kila ner på gymmet med Mamma och Emma igen. Sen på kvällen ska jag ta och gymma lite med Alva också. Ska bli kul att träffa henne lite också. Blir ju inte så mycket av det längre.


I love you.

Hade en tjurig period idag också och det gick ut över dig. Vilket inte är med flit. Men är jag arg eller nått så går det oftast ut över dom som pratar med mig. Så förlåt gumman!
Nu på kvällen har jag suttit och skypea med Frida. Lyssnat på Köppäbävisan jag vet inte hur många gånger sen en massa andra gamla sköna låtar. Och sen Color Balls på det. Haha! Slog faktiskt nytt rekord. Inte slagit Fridas än men är bra nära nu. Har haft en bra söndag med andra ord.

-

Livet är så jävla orättvis vissa stunder. Varför är det så? Helt oskyldig och hjälplös. Gud väljer att ta fel människor.

1987

Lördag idag. Fast klockan är två så jag kanske ska säga söndag.

Aja, i fredags var det fest hos Cassandra. Kändes lite sådär i början för jag hade så in i helvete ont i magen. Blev väl bättre sen men en mysig hemmakväll hade fan suttit bättre. Kan bero på att jag skulle upp så jävla tidigt också för att det var öppet hus på skolan. Men det var en upplevelse eller vad man ska säga. Vi kom hem runt tre och då slockna man direkt.. Upp vid nio nån gång. Borsta tänderna och drog på mig kläder sen fick mamma köra mig till skolan. Kändes ganska ovärt att vara där. Var skapligt jävla segt. Det är tur att man har Vera. Utan henne skulle nog skolan suga. Eller den skulle suga! Det är hon som sätter ljuset på min dag ;) Vi kan när vi vill. Öppet hus slutade vid 2 så då kom pappa och hämta mig och körde mig till mamma. Upp och böt om sen ner till sporthallen och kolla på innebandy matcher. Först damerna sen herrarna. Det var skapligt dåliga domare. Hade jag stått på planen och dom dömt så där hade jag dampat loss för det var så idiotiska domarbeslut osv. Nej usch sånt gillar jag fan inte. Jag börjar bli sugen på att spela igen. Får se hur det blir men tror jag börjar nu i sommar igen när dom drar igång med försäsongen. Skulle vara kul faktiskt! Sen är jag ju så jävla taggad på att börja med fotbollen igen. Längtar som fan till tisdag när det är träning. Sen hur det kommer gå är en annan femma. Vi får väl se som sagt! Nog om sporten och allt skit.

När mamma slutade jobba gick vi ner på ica och handla lite sen när vi kom hem slog vi på en film. It's complicated fick det bli för den gillar mammsen. Hade lite mys sen gick hon och lade sig. Så nu sitter jag och spelar Color Balls och lägger in låtar på ipoden som jag ska ha när jag gymmar. Blir lite roligare med musik i öronen. Men jag ska fortsätta med mitt spel för jag måste lägga mig om jag ska upp tidigt och gymma. Sen blir det gymma på måndag med eftersom vi är lediga. Suveränt skönt! Chao

Tillbaks till ruta 1

Ännu en vecka har gått. Nästan. Tiden går så in i helvete fort. Hinner inte med känns det som! Idag är det iallafall torsdag och det har fan vart en helt okej dag. Lite drygt med 3 timmars svenska bara. Ny lärare också, mums. Sällskapade med Viran och Kajsa på bussen hem. Hem fort och få nått i magen sen ska jag erkänna att jag spela lite color balls också ;) fan blivit beroende känns det som. Men iallafall.. hämta grejer hos pappa sen ner till gymmet med viran. Där var också Malin och Frida. Sprang på bandet ett tag sen cyklade jag och Viran 1 mil. Min bak kommer ha ont imorgon. Sen blev det en stund på vibben också. Så jävla skön! Vart väl ungefär 2 timmar där sen in och simma. Nu sitter man nyduschad och har tryckt i mig 3 bananer och det känns för jävla skönt! Nu jävlar ska det tränas. Behövs verkligen!

Nu vart jag jävligt taggad till imorgon helt plötsligt. Då blir det party med brudarna! Chao mannen

På tal om Chao mannen så skrev jag peace mannen till min nya svenska lärare. Kändes fan bra såå... Peace losers.


2 timmars gymmande

Återigen är jag helt kass på att uppdatera. Jag är alldeles för lat helt enkelt. Varje dag tänker jag ikväll ska jag skriva lite sen blir det kväll så skjuter jag upp det hela tiden och tillslut är jag alldeles för trött för att blogg. Men men ska försöka ta tag i det lite mer nu.

Idag är det den här underbara söndagen som betyder att det är skola imorgon. Blev väckt runt 11 av pappa. Gick upp och lade mig och titta på Lilo och Stitch på Disney Channel. Finns ingen bättre kanal tror jag! Runt 10 över ringer Emma och frågar om jag ska med henne och gymma. Så packa ihop väskan och drog mig ner dit till 1 ungefär. Börja med och springa lite eftersom min kondition är helt usel. Klarade typ 25 minuter sen vart det tungt så då lade jag av. Körde lite rygg och mage efter de. Sen stog jag på vibben resten av tiden känns det som. Körde varken ben eller armar. Eller jo ben vart det, för jag stog med böjda men när det blev som värst. Den minuten känns som den längsta jävla minuten i hela mitt liv. Det tog aldrig slut. Så jag får räkna med träningsvärk imorgon. Passar bra när vi ska va ute i verkstan och jobba, eller? Troligtvis inte. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Juste, var en äldre man där med väääärldens sexigaste byxor. Chao

Back to school

Skolstart idag. Calle snacka lite och så fick vi ett nytt schema. Idrotten flyttad till morgonen, vi går längre på fredagar och om dom hittar en svenska lärare så kommer vi ha det igen vilket jag inte hoppas på. För om inte så kommer vi sluta halv 12 ist för 15.30 vilket är en jävla skillnad och det skulle vara grymt skönt. Vi kan ju lika gärna köra svenskan i 2an när vi ändå inte haft någon nu. Vi får hoppas på det bästa! Efter skolan följde iallafall Veronica med hem. Skulle färga håret hennes. Eller några slingor. Gjorde ett försök till en blond slinga som jag hade förut ett tag men det blev väl sådär. Har en ljus fläck mitt på huvudet. Vet fan inte vad som hände där. Men tror inte den syns så jävla bra. Så det är saksamma. Hennes hår blev bra och det är huvudsaken.

Nu börjar det bli läggdags. O jag hoppas innerligt att vi slutar 11.30 imorgon! Annars får jag fan damp för nu har jag siktat in mig på det. Har också kommit fram till att jag ska sätta igång med träningen nu. Ska försöka ta mig ner nästa vecka sen köpa ett gymkort nu när det öppnar. Nu är det fart på fläsket som gäller! ;)
Veriiz

Frisör á la Elin.

TARD


Ont i magen, illamående och världens huvudvärk. Godnatt världen

Mmm

Är skitdålig på att skriva här men har inte haft lust. Har fan ångest över hur snabbt lovet har gått. Skolan börjar igen på onsdag och jag längtar inte.. Är fan rädd för mitt matteprov också. Vet inte varför men fick en känsla av att jag fått IG på de. Får ju hoppas att det inte stämmer.

Igår var jag in på julcupen och titta lite. Fick träffa Veronica som jag inte träffat på hela lovet. Så fick jag se hennes hår. Så skit bra ut! Nu är det lördag och jag sitter helt jävla ensam och tittar på John Tucker must die. Inte OK + att jag sitter och kladdar massa i paint. Mysig lördag! Chao


You look like a star.


LOVEKILLER


Down it goes

Okej.. Jag har varit totalt kass på att blogga nu efter jul och så förblir det ett tag till.

Sorry.

RSS 2.0