θ

Sitter och skriver lite på min novell hemma hos pappa. Går inte så bra. Fattar inte hur alla kan få sin att låta så jävla bra. Min blir det bara skit av. Skitsamma. Får jobba järnet med den hela lovet nu. Då måste den ju bli bra tillslut. Min koncentration på novellen är inte den bästa nu. Sitter och tänker på nyår, mina löften och laddar hem massa filmer. Laddat hem The Hangover. Den är så jävla bra, får aldrig nog av den. Sen några andra. Nu ligger The Grudge 3 på listan. Vet inte varför? Älskar att se dom men sen vågar jag inte gå ut själv i mörkret på veckor. Som sist när Alva och jag titta på The mirrors, var så jävla rädd för att titta i spegeln när jag var ensam hemma. Usch! Aja, den måste ses iallafall.

Mina nyårslöften:

• Träna mer
• Inte äta chips, godis, popcorn lr dricka läsk! (bara mineralvatten)
• Inte bråka med mamma och pappa
• Jobba i sommar

4 löften. 1 jag vet att jag kommer hålla. 1 jag måste hålla och ska hålla. 1 jag ska försöka hålla. 1 jag vill men inte kommer att gå och hålla. Vilket är tråkigt.
Nu blir det film tittande. Kan inte skriva när mina tankar är någon annanstans.


091227

Nu är väl julen över kan man säga. Tänkte jag skulle sammanfatta lite kort om den.

Julafton: Vaknade tidigt hos mamma. Klockan var bara 4 så jag somna om. Gick sedan upp vid 10 och åt frukost med mamma. Emma kom också. Satt där och prata lite sen fick de bli julklapps utdelning. Mysigt. Sen gick Emma och jag till pappa för att fira resten av julen där. Mamma gick till jobbet. Kändes lite tråkigt.. Men men. Upp till pappa titta på Kalle Anka. Nästa år kan ju Pappa och Emma uppträda för dom kan ju varenda replik har jag märkt... Haha! Efter de fick pappa börja med maten medans jag kolla på Nu är det jul igen - filmerna och Emma sov. Älskar julmaten! Synd bara att man blir så jävla mätt på en gång. Blev att vi satt där vid matbordet ett tag, men det är mysigt med tända ljus och allt. Senare på kvällen var pappa bjuden till Camilla så vi gick dit. Emma och jag var lite roliga så vi sjöng julsånger när hon öppna. Satt där ett bra tag och snacka massa, lr jag lyssna mest. Tröttnade på de efter nån timme lr mer. Ville ju hem och öppna julklappar igen. Fick en tröja, en sjal, en parfym, godis, biobiljetter, tuggummi, björn borg trosor, gymkort, telefonkort, pengar. Har säkert glömt nått. Klockan 23 gick jag och mamma till kyrkan. Hur mysigt som helst. Fast tråkigt vissa stunder. Satt bredvid nån religiös man som sa amen på fel ställen och de gjorde mig skapligt irriterad! När de var slut mötte pappa upp mig så gick vi hem och kolla på film.

Juldagen: Låg och kolla på film hela dagen tror jag. Kommer faktiskt inte ihåg. På kvällen vart de att vara med Agnes, Alva, Hanna, Jp och Joel. Körde smsroulett. Skit kul men vissa personer ser inte de roliga i de och surar ner sig totalt. Dom vet inte vad kul är helt enkelt ;)

Annandagen: Vaknade vid tolv. Åt frukost sen klistra jag mig framför tv:n. Var ju Simpsons hela dagen! Från halv två till elva. Men orkade kolla typ 5 avsnitt sen hoppa jag in  duschen. Sen tillbaks till Simpsons. Vid kvart i sex gick jag, Emma och Jocke till mamma och käka tacos. Smarrigt! Sen satt jag vid datan hela kvällen. Lr jag träffa Ann-sofie i typ en timme. Satt på torget och snacka. Längesen. Kulkul.

Idag: Vaknade vid tolv idag igen. Skulle gymmat egentligen men var alldeles för trött för att gå upp. Käka frukost och nu sitter jag här igen... Mamma ska snart dra till jobbet så får se vad jag hittar på. Måste börja skriva min novell nån dag också. Får se hur den blir när den är klar.

Nu är det bara att börja tagga inför Nyår!

091221

Måndag idag. Steg upp ur sängen klockan sju imorse för jag var tvungen att ta tio i åtta bussen till uppsala, tandläkarbesök! Dom sa att det var sista gången dom kallade mig men dom tog inte bort skiten jag har i munnen. Det måste sitta om jag ska ha fina tänder var det ända dom sa.. Efter de blev det jul shopping. Köpte julklappar för 800. Vart lite mer än jag tänkt mig. Men vad gör man inte för familjen ;) vart lite saker till mig också. Kläder till jul och nyår!

3 dagar kvar till julafton. Hur mysigt som helst. Snö och allt. Kan inte bli bättre. Får se vad man får i julklapp. Önskar mig inget så de blir kul och se vad dom hittar på. Hah. Längtar skapligt mycke nu. Jag kommer nog aldrig växa ifrån julen.

Ikväll kommer Viran. Får se vad vi hittar på för bus. Skräckfilm och godis hoppas jag på men de vet jag inte om viran hoppas lika mycket på. Får övertala henne på nått sätt. Nu ska jag slå in paket!

 
ξ♥..

Fredag

Fredag idag och vi har äntligen lov. 3 veckors ledigt att se fram emot. Skönt som fan. Hade en liten avslutning i skolan idag. Lite uppträdande och sånt. Malin, jag, Agnes, Jp, Ebba, Hedvig, Hanna, rebbi och Casper läste en dikt för alla. Gick ju kanon. Hah!
Fick betygen också. Har höjt mig i 3 ämnen. Kan höja fler så de blir massa plugg i vår. Betygen nu duger att söka på men dom ska bli mycket bättre till sommaren.

Nu börjar julen närma sig. Har inte köpt en ända julklapp. Ska till uppsala till tandläkaren på måndag så får passa på då. Kommer va mycket folk på stan men de är bara att skita i. Julklapparna måste köpas!

Nej nu orkar ju inte skriva mer. Ska vänta på att frida hör av sig, sen blir det frandsen. Får se vad det blir för mys. Vi hörs!

Pappa

Jag fattar inte hur det blev såhär. Allt blev så fel. Nu känns de som om du inte vill ha mig där. Känns inte som om du bryr dig. Du sa inte nånting när jag sa saker. Hemska saker. Du bara titta på mig. Jag packade min väska. Du tittade inte. Jag gick mot dörren. Tittade snabbt på dig, men mötte inte dina ögon. Det gjorde så jävla ont att stänga den där dörren utan att sagt nått. Men du sa inget heller. Jag tittade upp mot fönstret när jag gick. Där stog du. Bakom gardinen. Kanske bryr du dig ändå? De är klart du bryr dig. Dumt att tro nått annat. Men ändå.. Vet inte vad jag ska tro ibland. Det ända du säger är att jag ska flytta till mamma för att jag inte trivs. Vem har sagt att jag inte trivs? Jag trivs. Kanske inte just nu men det har sina skäl. Du vet inte hur ont det gör när du säger så. Du är min pappa. Jag älskar dig, mamma och Emma över allt annat. Jag skulle kunna gå in i helvetet om ni ville det. Ni betyder så himla mycket. Vet inte om du förstår det. Jag tror inte de. Jag vet inte hur framtiden kommer bli. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre. Ett barn måste ha en pappa. Jag behöver en pappa. Jag behöver dig. Ingen annan. Du ska bara veta en sak. Jag kommer aldrig glömma bilden av dig i fönstret. De är nog den stunden i mitt liv som gjorde mest ont. Jag älskar dig pappa. Glöm aldrig det.

Trött

Har varit ner till badhuset en sväng med mammsen. Det gillas! Gick in i ångbastun en stund. Nån sa att de skulle hjälpa förkylningen lite men jag känner mig inte ett dugg bättre! Efter de tog jag en sväng till bubbel. Där jag träffa på Frida. Sen vart de en sväng in till ångbastun. De vart sjukt varmt. Kunde knappt dra in luft. Aja, tog några längder också. Varva faktiskt en kärring 3 gånger. Stolt! Fast hon stog ju stilla ett tag så.. Men men. Pappsen hörde av sig idag iallafall. Måste väl pallra mig dit snart igen. Har ju inte vart där sen i torsdags. Har inte pratat med honom heller. Måste berätta om mitt gymnasieval också. Han kommer klaga på min kropp men de skiter jag i. Vet att han vill mitt bästa men jag fixar de här.

Nej nu ser jag dubbelt. Börjar nog bli dags för sängen. Imorn blir de kafeterian med Jp! Och efter skolan blir de bad med viran. Mysigt värre.

Om jag var er skulle jag inte sätta mig i bubbelpoolen!

Mamma och jag!


Tisdag

Jag har bestämt mig. Det blir bygg på ösby för mig nästa år. Jag vet att alla tror att jag inte kommer klara det. Nu vill jag bevisa att jag gör det. Jag skiter i vad alla andra tycker. Skiter i vad pappa tycker. Min kropp kommer inte förstöras. Jag får bara stärka upp den lite. Sen funkar de. Bara för att han vart skadad behöver inte jag bli de. Jag har bestämt mig för det här. Inget kan få mig att ändra mig. Så är det. Mitt val. Min framtid.

Bygg på ösby!


En sak till

Jag älskar min mamma! ♥


Sjuk

Måndag. Jobbig natt. Äckliga drömmar. Varför drömmer man så konstiga drömmar när man är sjuk? Att färgglada ringar kommer emot en och att golvet blir till en stor mun. Läskigt. Mådde inte bra alls imorse. Inte konstigt efter den här natten. Gick iallafall och gjorde NO provet. Sen gick jag hem och sov några timmar. Välbehövligt.

Åt hamburgare ikväll också. Gott!

Nu börjar lucia närma sig. En gång kvar att öva. På fredag är det dags! Hoppas det blir bra. Tycker det låter sjukt falskt stundtals. Men sist var det mycket bättre. Mycket bra.

Nu är jag trött. Ska ta lite glass och sätta mig vid tv. Imorn blir det ösby!


Söndag

Nu är de 2 veckor kvar i skolan bara. Sista provet är imorn. På fredag sätts betygen. Kommer inte vara nöjd med mina men dom duger att söka med. Sen i vår blir det att plugga stenhårt. Kan inte fatta att de bara är ett halvår kvar. Sen lämnar vi Heby skola och alla lärare. Kommer bli tråkigt men ändå skönt. Imorn är de övning i kyrkan sista lektionen. Får se om jag kan vara med. Har blivit sjuk. Men de kanske går ändå. Vi provar!

På tisdag ska jag åka till ösby och kolla på byggprogrammet. Och på torsdag ska typ alla nior till Boland och kolla, men jag och Tara följer inte med. Stannar kvar i heby och har slöjd istället :D
Juste, på onsdag ska jag och Jp stå i kafeterian. Soft.

Nu ska jag fortsätta mysa med mamma framför bingolotto med glass. Älskar glass när man är sjuk!

Helg

Freeedag och äntligen helg! Veckorna går sjukt snabbt nu. Tycker inte de var längesen jag fyllde år. Men nästan ett år sen. Äckligt. Snart är man 18, tar stundenten, gifter sig och skaffar barn..

Jag är alldeles för sur för att blogga så blir ett kort inlägg. Ikväll tror jag att jag ska vara lite social med Frida och Viran. Får se vad vi hittar på för skoj. Nu ska jag gå och sura lite till.

Saknar sommaren.

Torsdag

Nu är alla prov för den här veckan gjorda. Nu är de bara NO provet kvar sen är de slut! Ska bli så jäkla skönt med lov i 3 veckor. Kan behövas innan den långa vårterminen kommer. Nu börjar de närma sig till gymnasievalet också. Vet inte alls vad jag vill. Vad ska man välja då liksom.. Ska försöka komma fram till nått bra sen hålla mig till det.

Imorn är det fredag och de är soft. Slutar tio i tolv vilket är soft de också. Sen blir de åbagarn med Wessberg. Soft. Får se om de blir lika mycket snack som de brukar bli. Vilket vi gillar! Jag har egentligen inget att skriva. Är alldeles för lat för de. Men är tuff och gör de ändå.

Juste, igår var jag i badhuset med bästaste jp. Låg mest i baby-poolen och prata massa. Upskattas. Du ska veta att allt du gör betyder hur mycket som helst. Att du är där när behöver prata och allt. Ja älskar dig.
 
Nu ska jag fundera på min framtid.


Saknad

Du och jag har varit vänner ganska länge nu. Och jag tror jag börjar inse vad jag känner nu. Allt var ett misstag. Tänker tillbaka och ser massa saker. Minnen som aldrig kommer försvinna. Dom är för bra för att försvinna. Det vi hade slutade inte så bra. Allt gick så snabbt. Tänkte inte på vad jag sa. Orden bara slank ur mig. När jag tänker på dig börjar jag le. Jag blir alldeles varm. På nätterna ligger jag vaken och tänker på dig. Du är i mina tankar hela tiden. Jag önskar det var som förut när allt bara ordnades direkt. Då skulle allt vara bra. Jag saknar dig..

December

Engelska och Matte prov idag. Engelska och Matte prov imorgon. Blir dom sista proven innan lovet. Har ett no prov också. Fick reda på novell grejen idag. Nu är de bara att komma på nått bra att skriva om. Har kommit på en början,men den nämner jag inte för då vet jag att Viran tar den, haha!

Lovet börjar närma sig. Tre veckor kvar. Kommer gå fort. Julen har jag längtat efter ganska länge. Men vet inte om jag gör de längre. Kommer inte va som förut..

Beslutet jag tog var säkert inte rätt. De kändes rätt. Nu saknar jag dig som jag aldrig saknat dig. Men det är försent nu. Det jag sa skulle jag aldrig sagt. Men det gjorde jag. Jag förtjänar de här även om de gör ont.


Nu blir de plugg.

RSS 2.0