Nu kör vi för hela slanten!

Nyår.

Sitter och taggar till min partyy lista på spotify. Fyfan vad taggad jag är! Ikväll blir det Frida med tjejerna och sen vidare på andra äventyr. TAGGA!

SÅ! Ett blogginlägg

Ingen jul utan bingokul

Nu är det bara några timmar kvar till julafton. Helt sjukt! Jag har ingen julkänsla alls, den försvann. Lyssnar inte ens på julmusik längre. Måste bli ändring på det så man kanske får tillbaks känslan för julen. Jag har iallafall städat klart mitt rum, pyntat och slagit in alla klappar. Så nu finns det inte så mycket mer att göra än att invänta julen. Ikväll blir det bingolotto för hela slanten! Fast jag tål verkligen inte Lotta. Så jävla jobbig människa!  Ska fan vara Lasse eller Loket. Det var då bingolotto var bra.


Bingo Berra ♥


ETT AV ALLA FÖRSÖK ATT VARA KREATIV..


Julen är här

2 jävla dagar kvar till julafton, underbart!

Idag har jag storstädat mitt rum. Så jävla äckligt skitigt det var. Har dammat, dammsugit och skurat så nu kan det inte bli mycket renare än vad det är. Känns helt jävla underbart! Har fan aldrig skurat mitt rum sen vi flyttat hit. Men nu är det gjort! Fick också hem ett brunt kuvär idag från skolan. Innehöll min underbara IG varning. Blir så jävla trött på det där. Så jävla dåligt! Men ska fan inte haka upp mig mer på det nu.

Imorgon blir det sala en sväng sen fixa lite mer här hemma. Chao


Fisk

Klockan är halv 12 så blir ett anbbt och litet inlägg.

Viran sov över hos mig igår och hon var på som en jävla iller bara för att hon tror det spökar hos mamma. Ramla ju nästan ur sängen för att hon låg så in i helvetes nära. Åt frukost med tända ljus och julmusik och till det några julvideor ;)
Hoppa in i duschen och fixa sen direkt hem med henne. Skulle åka skoter med danne. Tog ju år och dag innan han kom. Jag hade turen så jag fick åka pulka bakom. Tur kanske inte var rätta ordet? Ramla av pulkan och släpar bakom skotern med det där jävla snöret runt om mig så jag kom inte loss heller.. Danne gasar på ännu mer och idioterna tror att jag har vänt mig och lagt mig på mage på pulkan! I farten liksom?! Haha. Ont har jag i ryggen iallafall. Det var lite kul iallafall!

Ska slå på virans Babel film sen sova. Västerås med fisken imorgon. chao

Gatan som går längs floden

Min mobil har damp och skickar inte iväg sms... :)))))))

Seg lördag? Känner mig inte på humör för något just nu. Blir att ligga hemma idag igen. Vilket jag gjort i ett halvår typ känns det som. Är på kasst humör och vill bara gräva ner mig där jag får vara ifred. Sen gräva upp mig när mitt humör är tillbaks. För just nu hatar jag julen! Fan ska det vara bra för.. är inte alls taggad på det och nyår kan ju bara ta sig.

Movietajm nu.


-

Okej jag hade fel.. min dag blev värre. Inte så som igår men den har fan inte vart okej. 2 saker:

1. Skulle skoja lite med mamma så satt på mig 3 BH:ar och sen tog jag av mig en som va svart och satt den på huvudet så jag såg ut som musse pigg. Det tyckte jag var skit kul men.. Jag börja asgarva och sen skulle jag klia på foten och hade sån jävla otur så det satt en glasbit under min fot som jag borra in i stortån. Skapligt ont gjorde det och djupt vart det ju med. Blödde som fan! Från skratt till sitte på toan med lindad tå. Hahah okej det låter skittråkigt men det var det inte då. Aja!

2. Kom hem och snacka med mamma och så kom vi in på och börja prata om när slaktarbilen kom och hämta grisarna. Då säger mamma: Det var kanske dom ni åt igår på julbordet och idag? Jag åt 7 jävla skivor! Och tror ni inte att det är dom där små söta grisarna som jag ätit.. Fyfan! Jag ska aldrig mer äta julskinka. Jag hatar Ösby. Jävla äckelskola! Bönder..

Nej nu ska jag säga natti till viran för jag ska fan pallra mig i sängen! Chao
Hur söt är inte den här grisen?



Äntligen jullov!

Blev inge bloggning igår. Hade världens jävla damp. Facebook böt profil automatiskt och den är skitful. Men dom bör tillbaks som tur va! Sen funkade det inte att logga in på blogg.se, jag var skitnära på att börja grina. HAHA! Inte min dag alls om man säger så. Den här dagen har vart bra än sålänge. Det ska väl inte kunna ändras nu heller tycker jag eftersom det bara blir bra saker ikväll. Ska äta kebab och sen har vi en fet jävla godispåse som väntar! Ska det svullas så ska det och vikt och sånt skiter jag i, och det gör bäst veronica också ;) Hahah lite skoj faktiskt.

Den här vecka som kommer blir det att vara hemma och ha mys eftersom det är jullov♥ Ska vara hemma och vakta postlådan eftersom jag kommer få 2 underbara brev hem. Ett brev med IG varning och ett om all frånvaro. Blir så jävla lack. Hur fan ska man kunna plugga på ett prov när inte fucking liber funkar?! Det förstår vi och blabla ni ska få göra om det och få ett häfte att plugga på istället blabla. Måste ni då skicka hem en jävla IG varning? Känner mig pissdålig då ju :o

Chao


Snart kommer tomten mina barn

Inget bloggande på några dagar nu. Har haft fullt upp med saker och ting. Är ju sista veckan i skolan denna vecka. Så sjuuukt jävla skönt. Är så jävla sur och grinig nu hela tiden känner jag. Måste ha lov så jag får sova! Sen så ska jag träffa Vera och ha myskväll. Det SKA bli av. Inge mer prat. Mindre prat och få mer gjort eller vad är det dom säger? Kanske som Anders - Tid är pengar! Lata tjejer som inte kommer lyckas i framtiden.

Hursom helst så tänkte jag på Anders. Jag är skapligt trött på att måla just nu känns det som. Har ingen aning om vad jag vill bli. Hade ju målare eller plattsättare. Men nu har snickare kommit och målare försvunnit? Vafan ska jag göra? Känns lite värdelöst. Därför kan lov vara bra nu! Och det är den ju snart? är ju bara 1+ fucking days kvar :D

Sååååå... det var ju ett litet onödigt och icke intresant inlägg. Men vafan, va nöjd med det! För jag har inte tid mer, ska ta en kvällsmacka med mamma med tända ljus, julmusik och kaffe. GODNATT TOMTENISSAR


H to the E to the B to the Y

Lördag. Sjukt härlig dag. Skulle egentligen städat mitt rum idag var det tänkt men icke! Vakna upp. Satt mig framför datan och snacka lite med Frida SÖDER ;). Runt 1 hoppa jag in i duschen och fixa mig. Sen till 2 stack jag, pappa och Gordon ner till torget. Sån här julmarknad var det. Eller julmarknad kanske man inte kan kalla det. Musik och barn som dansa runt granen och sen några lottstånd. Jocke kom också ner eftersom Emma jobba. Gick till prästhuset och drack glögg och pepparkakor. Eller inte jag men. Glögg luktar ju så himla gott! Drog till torget sen direkt och invänta lucia. Står och väntar på att höra hästarna komma. Kommer dom? Nej. Lucia och tärnorna kommer i jävla bilar. Mysigt.. Hästarna kommer sen när dom sjungt klart och då kör dom tydligen varvet runt "byn". Fint var det iallafall och det är kul att det händer nånting nån gång här i Heby. Man får var glad för det!

Jag ska ta och titta på lite film tills maten är klar. Sen vid halv sex kommer Frida hit och då bär det av till kyrkan för att se Lucia där. chaoo

Mer imorgon

Fyfan vad underbart glad jag är! Har äntligen hittat en RIKTIG chokladkalender. Nu är julen räddad!

Harmoni

Jag följer inte strömmen så kommer inte svara på alla dryga och tråkiga frågor om sitt fucking liv och sånt shit. Mitt liv är alldeles för spännande och får bara delas med dom viktigaste ;) som idag.. jag tror jag har gjort bort mig. Fyfan vad pinsamt. ALLT är pinsamt idag men just det där. Sitter och drygar på lektionen och typ gör grisljud och äcklar sen kolla jag på telefonen.. Tror ni inte jag har ringt upp en jävel? FYFAN! Nog med att Frida och jag har varit super nära att skicka världens äckligaste bild på oss. Nu det här liksom? Jag orkar inte med mig själv. Kan ju hoppas att man slipper möta honom på ett tag. Men möter ju honom jämt när det har hänt nått. Så man får väl gömma sig bland hyllor och skit som vanligt!

Ointressant att läsa kanske men det flöt på bra med skrivningen just nu så då är det ingen mening att hindra det. Bara skriva av sig lite ni vet. Det där med känslor, tankar och sånt. Okej, nu är jag oseriös igen. Hemskt om folket tror jag är seriös med alla äckliga saker jag skriver. Mår dåligt bara jag tänker på det! Men nog skrivet nu tycker jag. Ska slå på en film sen lägga mig. Kort dag i skolan imorgon eftersom det är underbara fredag. Kvart över 11, sweeeet! Sen i helgen blir det väl Fridis tror jag :*


Coola brudar.

.....

Ta mig inte seriöst med WEED

Värt blir ovärt

Skapligt pissig dag i skolan idag. 1 mattetal på matten. Ledig från datan för jag är klar med allt (:D) och sen har vi bara idrotten. Känns som om det var väldigt värt att åka in. Eller inte. Sen när inte Veronica är här på rasterna så är det inte alls lika kul............. suger stenhårt. Nej jag ska fan inte ta i. Det har varit lite kul. Men inte lika kul som när hon är här.

På fredag ska jag fan damma av skrillorna och åka lite med Frida om det blir som tänkt. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl hem och spela Hotell gyllene knorren. Så jävla roligt spel. Men det är fan svårt! Fattar inte hur småbarn ska kunna det när inte jag hinner med? Fast nu är jag fan grym på det. Jag ska fan se till så det blir 5-stjärnigt :D gogogogogogogogogogogoogogogogogogogogoogogogo......

Ska fan sätta på en film och vänta på bussen in till S-town där jag ska skaffa fram lite weed puss


In the end everybody stands there with a smile on their lips

Sitter i skolan och väntar på bussen. Har så in i helvete ont i huvudet. Fattar inte vad fan det är? Ska egentligen ha prov nu också men får göra det på måndag. Skönt de. Så får man åka hem och vila upp huvudet. Kanske är överansträngt? Tänker fan för mycket nu alltså. JOBBIGT! Tjingeling

Varje natt hör jag dig och ditt vackra skratt

Jag vet att det inte är ditt fel,
och att du inte ville att detta skulle hända,
men jag behöver dig och det vet du.
Du kan inte komma tillbaks,
det är jag fullt medveten om.
Men jag saknar dig och jag vet inte om jag orkar längre.



You make me wanna shout


I still remember
When was only nine years old.
How I was in love for you,
From the bottom of my soul.
Now that is old enough,
Enough to know,
You wanna meet me,
You wanna love me so.

Allting slutar inte på det sätt man hoppats, men jag slutar här och nu.

Jag orkar inte tänka på det med. Tar allt för mycket kraft på mig. De bara é så..

THE END

I could be right, I could be wrong. Hurts so bad, it's been so long. I just got to have it all


RSS 2.0