Vera

Mors-dag och namnsdag..

Det finns en anledning till varför jag sällan är glad. Jag mår dåligt att se det jag ser. Ett barn ska aödrig behöva se en sådan syn som jag ser nästan varje dag. Nog med att jag är ett stort barn.. men jag är andå ett barn. Ett barn som inte klarar sig utan sina föräldrar.

Allt jag ser får mig att må dåligt. Alla kan inte vara så glada som dom ser ut att vara. Jag kan inte låtsas vara glad. Jag kan inte fejka ett leénde på mina läppar. Allt blir bara jobbigare och jobbigare. Jag trodde det bara blev bättre och bättre.. och jag hade fel. Min kropp orkar inte det här.


tjugoandra i femte tvåtusentio

Fortsättning från igår...

Som sagt. Hade studiedag igår för nya sjuorna var uppe och titta. Jag vaknade tjugo i 8 för att Cattis står och smäller skit hårt på dörren, och då menar jag verkligen hårt! Blev skit rädd. Klev upp påklädd så det var bara att sätta sig på moppen och rulla hemåt. Kom hem och hoppa direkt in i duschen. Packade ihop alla saker. Sen hann jag sitta lite och titta på VAKNA med the Voice. Tycker det är as bra. Vet inte varför men det är det som står på varje morgon. Iallafall... Emma kom upp tog en macka sen sprang hon och hämta bilen hos pappa för hon skulle köra in mig och mamma in till Sala. Där hämtade vi hyrbilen mamma hyrt. Seriöst så var det den minsta bil jag sett tror jag. Fanns ingen plats att ställa allt bagage. Det fick stå i baksätet alltihop nästan. Vi kom iväg med allt iallafall. På vägen stanna vi och titta på skor till mig som jag ska ha på skolavslutningen men hittade inget. Får ta med mig nån in till Uppsala nån dag i veckan nu. Sen stanna vi på ica maxi och handla lite mat sen på kvällen mös vi bara. Nu vart allt cp men jag är trött och vet inte riktigt vad jag skrev igår. Ni vet lite vad som hände iallafall.

Idag vaknade jag upp av att mamma lade sin arm rakt i ansiktet på mig. Hon gav igen bara för att jag jämt brukar lägga min arm i hennes ansikte tydligen. Kan inte rå för att jag brer ut mig över sängarna. Gick upp och åt frukost med mamma medans hon löste melodikrysset. Börjar tycka det är ganska roligt nu. Mycket gammal och modern musik! Efter det gjorde vi oss i ordning och åkte och shoppa lite. Jag köpte 3 par trosor och en tröja. Sen handla vi grillmat :D haha. Hem snabbt, in och slå på TV:n för det var semifinal i hockeyn. Första gången nånsin blir jag arg och typ skriker för mig själv när jag ser skiten. För det första fattar jag inte hur Bengan kan ta Time Out när det bara är 15 sekunder kvar och Tjeckien har pucken på deras sida. 8 fucking jävla sekunder från final!!! Så jävla irriterande. Jag fick seriöst damp. Sprang ut på gården och slängde ner svenska flaggan på marken och trampa på den, HAHA! Tror jag har nån damp syndrom så ofta som jag dampar på allting. Mamma stog bara och garva åt mig medans hon klippte gräset. Där gav hon igen igen. För jag stog och skratta som fan åt henne för hon fick inte igång gräsklipparen. Hon fyllde på bensin, olja och jag vet inte allt hon gjorde men mycket var det iallafall! Hon har stora blåmärken på ena handen och ett vid knäskålen. Ni skulle sett hur hon höll på.. sötnosen. Så som hon kämpat var hon värd den goda grillmaten vi åt idag ;) och vem var inte grillmästarn då? JAG. Gjorde Tzatziki också. Det ni! Det vart så himla gott. Sen efter det blev det godispåsen, cola och film. Fast mamma böt över till speedway hela tiden. Nån bröt armen och nån som blev diskad osv. Mamma blir så jävla insatt och typ skriker när dom kommer nära varann ochh vurpar. Yeah! Grillmaaaaaaaster!

Är glad för att jag har den kontakt jag har med dig mamma. Även om vi bråkar lite då och då så är det inte du som gör fel. Det är jag, och det är verkligen inte mening att det ska bli som det blir. Du ska inte lida över att jag gör skitsaker hela tiden. Jag älskar att umgås med dig. Det är ett av det bästa som finns! Jag älskar dig Mamma (mia) ♥!

Strong

Dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys!!!!!!
Ska snart sätta mig i soffan med mamma och dippa lite grönsaker och äta ölkorv. Så ska det låta rullar för fullt. Livet är härligt !

Ska skriva lite kort nu för det var längesen. Idag hade vi hemstudiedag för dom nya sjuorna skulle upp och titta lite. Fick inte en ända uppgift så det var skönt det. Mer tid för att plugga på atomfysiken som jag har prov i nu i veckan. Sista provet sen är allt klart för min del. Ska bli hur skönt som helst. Lov är vad jag behöver just nu. Trött på allt. Orkar inte göra  nått fullt ut. Får ladda upp i sommar till gymnasiet. Blir det John Bauer, IT-gymnasiet eller Ösby? Vi får se helt enkelt.

Igår vara jag med den saknade och älskvärda Elvira. Träffades på ica för att köpa massa gott. Hon håller på att sluta men varje gång hon är med mig äter hon ( hennes ord. ) Så antar att det är jag som är tjockisen...? Men jag mår bra så varför hålla på massa med vikten! Aja, hem till viran för färgning av hår. Hon skulle färga runt som hoon blekte lite innan och sen i med den röda färgen. Resultatet blev... typ rött :D ! Tyckte lite synd där om viran men kunde inte låta bli att skratta... stackarn.

Nu står chipsen, grönsakerna, ölkorven, dippen och drickan på bordet! Så nu blir det att tjocka hela kvällen lång. Ska försöka skriva lite imorn för jag hann inte riktigt klart! Puss

I'm to strong for you.

Rubrik #1

Okej.. nu kanske folk tror att jag typ misshandlar min hund. Men så är det inte. Visst han kan ha fått en smäll om han typ är jobbig men sen tittar jag in i hans ledsna ögon och får skuldkänslor direkt. Sånt klarar jag inte av så då lägger jag mig ner och pussar honom och säger förlåt och att jag älskar honom osv. Visst det låter jätte töntigt men det känns som dom fattar på nått sätt. Många säger " det är ju bara en hund ". Men det är så mycket mer. Det är ett LIV. Hahah nu ska jag inte överdriva. Men seriöst. Jag ser min hund som en liten människa. Och han är en del av min familj. Han är som ett syskon. Fast en hund. En älskvärd hund.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen med mamma. Imorn är det skolan som gäller! Puuuusssssss

Litet blir komplicerat

Haft 2 jävla pissdagar nu. Folk har fått lidit över de. Förlåt Malin och Jp!

Nu är jag skapligt arg. Bryr mig inte om vad vissa säger. Ska hem till pappa nu och sitta där ensam ikväll med Gordon. Mysigt

En annan sak. Nu låter det här töntigt men jag bryr mig inte ;)
Hundar är alltid snäll mot en. Det spelar ingen roll om du slår/sparkar eller retas mot dom. Alltid kommer dom tillbaks till en med en viftande svans. Det gör iallafall Gordon. Spelar ingen roll hur mycket jag skäller på honom, nyper honom i öronen eller kittlar honom. Alltid när jag kommer hem kommer han där med en fullproppad käft med saker och brummar och viftar på svansen. Hundar är en vän som aldrig sviker!


Jag älskar dig buffel!

power


Jag är inte som alla andra.

Söndag

Söndag idag. 2 dagar tills min kära syster blir hela 22 år. Har världens bästa present på gång men den får vänta till sommaren. Aja, idag var det seriepremiär för oss. Mötte Tärnsjö och vann med 4-2. Skönt de! Ska försöka ta mig ner på tisdag och träna. Måste ändå ner eftersom det är lagfoto då.

Igår satt jag och plugga nästan hela dagen. På kvällen orkade jag inte mer så mötte upp Viran och Johan på moppe. Åkte vidare ut till Frida för att plocka upp henne. Åkte ner till ica en snabbis innan det stängde sen var Viran tvungen att tanka. Vid tio tiden åkte vi iväg till Kråkslottet. Danne hängde också på. Roligaste där var väl när bilden stanna vid våra moppar och viran springer dit och skriker! Haha

Sen i fredags var det våryran och jag orkar inte skriva om den nu.


Choklad

Har nyss duschat och gjort mig klar inför mys med mamma. Ska dricka lite varm choklad och kolla på TV. Hon åker upp till stugan imorn så blir lite mys innan dess.

Som sagt idag var det skol Dm i innebandy i allianshallen, uppsala. Gick bättre än jag trott att det skulle göra. Kom till kvartsfinal men där görlorade vi mot Gränby tror jag att det var? Aja, det var en rolig dag hur som helst.

Nu blir det en kopp varm choklad trots att det är det värsta jag vet. Och en sak till... skit tråkigt när folk kommenterar anonymt

Today

Om ett tag bär det av till uppsala för att spela innebandy. Nu ska vi krossa! :D


Älskar att jag typ är lika lång som Malin på bilden!

It's my turn to shine

Trött på allt som händer nu. Alldeles för mycket skit. Fel människor som får lida över det. Nu får det bli stopp. Jag ska lyfta upp mig och göra det som behöver göras. Inga mer tårar, inge mer tvivel och inge mer skit. Ska inte ta nå mer skit nu. Sista biten nu sen slipper jag allt. Jag vet att jag klarar det.

Det är nu eller aldrig.

Ähhhh

Försöker komma på en enda anledning till varför jag ska ha en mobil. Kommer inte på nått. Vafan ska jag ha en mobil för? Har ingen användning för den. Så nu är den avstängd och jag sätter inte på den förrän jag slutat på heby skola. Värdelöst!

11 JUNI 2010


Tisdag

Nationella prov imorn.
Dm på torsdag.
Våryran fredag.


Idag är den dag

Just idag är jag stark och just idag är han min

Hihihihihihihihi

Idag kom Emma hem :D

FREDAG: Valborg var helt okej. Kvällen spenderades hemma hos alva och senare inne i sala. Vart inte kvar där länge. Finns inte så mycket att säga.

LÖRDAG: Upp halv 10. På moppen och hämta alva. Ner på tegelvallen för städning och fix. Började med att måla dom nya omklädningsrummen. Blev piss gult. Snyggt! Läktarn ser skit äcklig ut med den färgen. Tur att allt ska målas om. Agnes och Malin kom ner och vi fixade med damernas korgar. Städade, tvättade dom och skrev på nya namn. Sen började jag och Agnes måla en trapp i samma äckliga gula färg. När allt var klart stack jag hem, duscha och åt. Senare åkte jag hem till Alva. Köpte massa godis. Runt nio åkte vi ner på skolan. Skulle mysa med folk och ha en brasa men det blev ju som det blev. Alla stack typ direkt. Alva och jag åkte hem till felix där patte var. Tittade på brottskod: försvunnen. Handlade om massa chineser osv. Var hur jävla rädd som helst när jag åkte hem. Hörde bara dom där jävla rösterna i mitt huvud hela tiden. Pappa fick komma och möta mig i trapphuset (a)

SÖNDAG: EMMA KOM HEM!!! Japp, idag kom Emma hem. Mysigt att ha henne hemma igen. Har konstigt nog saknat henne. Och nu planerar hon in typ 3 nya resor. Kul. Fick 2 tröjor av henne. En till Adidas och ett linne. Nu kom hon till mamma så nu ska vi hem till pappa och äta så hinner inte skriva mer.

Puss


RSS 2.0